Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Το κοτόπουλο ψητό με λεμόνι και δενδρολίβανο ήταν η χιτ αλμυρή συνταγή της Λάουρα, μιας πνευματώδους Ιταλίδας δημοσιογράφου, που η πηγαία της έκφραση ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΝα το πάρει το ποτάμι και να μαγειρέψουμε σωστά ένα από τα πιο γνωστά γιαπωνέζικα φαγητά! Το κλασικό κοτόπουλο τεριγιάκι είναι ένα από τα πιο εύκολα πιάτα στον[...]
Πηγή: pandespani.comΑποτέλεσμα φωναχτής ανάγνωσης περιοδικού με θέμα ταξιδιωτικό για την Ινδονησία, αποκτήθηκε η σημαντική πληροφορία ότι τα κοτόπουλα και τα κοκόρια[...]
Πηγή: pandespani.comΜια παλιά γαλλική συνταγή από την Προβηγκία, με τα έντονα αρώματα των βοτάνων συγκεντρωμένα στο ελαιόλαδο και το πάθος για ένα υλικό, το σκόρδο, γίνεται hit[...]
Πηγή: pandespani.comκοκκινιστός κόκορας μπαρδουνιώτικος Επική νοστιμιά, ζόρικη καταγωγή μ’ ευγενικές συνάφειες και μακρινές ρίζες, ένα πιάτο για γεύμα με την λαογραφία. Ο κούρος[...]
Πηγή: pandespani.comΣπάνια λέγονται ιστορίες για γαλοπούλες, κι ας στρογγυλοκάθονται τα τροφαντά στήθη τους μόνο σε γιορτινά τραπέζια. Οι ολόκληρες γαλοπούλες και δη γεμιστές,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή είναι αποτέλεσμα παντεσπανικής έμπνευσης και αποτελεί επιχείρηση συνδυασμού της καπνιστής γεύσης της πάπρικας με τη γλύκα του μελιού πάνω σε ζουμερό[...]
Πηγή: pandespani.comΑν βάλετε στην αναζήτηση του google «κοτόπουλο με μπύρα» θα σας βγάλει 63.300 αποτελέσματα στα ελληνικά και άλλα 42.600 στα γκρίγκλις. Πραγματικός συνωστισμός[...]
Πηγή: pandespani.comΔύσκολο να φανταστούμε σήμερα πως μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα το κοτόπουλο (επιστ. Gallus gallus domesticus) θεωρούνταν ‘πουλερικό πολυτελείας’, επειδή όμως[...]
Πηγή: pandespani.comAπρόσμενη η χαρά όταν μια απλή ιδέα πετυχαίνει στο τραπέζι και από λύση γίνεται θέμα. Παρότι συγκριτικά επενδύθηκε λιγότερος κόπος και ενδεχομένως έμπνευση –[...]
Πηγή: pandespani.comΕλληνική, υπόξινη κοτόσουπα αυγολέμονο, σούπα με την πρώτη (όχι αβίαστη) ζωϊκή θυσία αλλά και σούπα γιατροσόφι. Ένα ημιβελούδινο, δεμένο απ’ το άμυλο, υγρό,[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλές φορές, γνωστοί που ξέρουν για το pandespani και την αγάπη μου για τη γαστρονομία, υποθέτουν πως κάθε μέρα σπίτι μου φτιάχνουμε δύσκολα πιάτα και[...]
Πηγή: pandespani.comΩραιότατα ψημένο κοτόπουλο γεμιστό, ζουμερό και με γεύση που σου αφήνει μια ευωδιαστή γλύκα στο στόμα βγάζει η παρακάτω εκτέλεση. Κοτόπουλο με γέμιση κιμά,[...]
Πηγή: pandespani.com