Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά Για την γέμιση 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 μεγάλο καρότο βρασμένο κομμένο σε κύβους 1 κούπα ρύζι κίτρινο 3/5 κούπες[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΟι περισσότεροι από εμάς, όταν λέμε κοτόπουλο πανέ, εννοούμε τον γνωστό τρόπο μαγειρέματος, όπου αλείφουμε το κοτοπουλάκι με αυγό, μετά το τυλίγουμε σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚεφτεδάκια Κοτόπουλο με Dip Γιαουρτιού Υλικά Για το dip γιαουρτιού 1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι 1/2 κούπα τριμμένο τυρί φέτα 2 κουταλιές της σούπας έξτρα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 ολόκληρο κοτόπουλο 225 γρ. βούτυρο 2 σκ. σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό Λίγο φασκόμηλο Αλάτι Πιπέρι 1 πράσινο μήλο Για τη γέμιση 100 γρ. κάστανα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟυυυυφ! Σχεδόν τελείωσαν οι εξετάσεις των μαθητών μου και, νιώθω ανακούφιση όταν σκέπτομαι ότι όλα πήγαν καλά για μια ακόμη φορά... βέβαια, η επιβεβαίωση[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓίνεται πολύ νόστιμο και είναι εξαιρετικά ελαφρύ αφού δε χρειάζεται καθόλου λάδι! Τι χρειαζόμαστε: 5 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγια ½ φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο τηγάνι μεν, διαίτης δε! Τα καταστήματα Zoulovits στην οδό Ερμού τα γνωρίζουμε ακόμη κι εμείς οι επαρχιώτες που ανεβαίνουμε περιστασιακά στην Αθήνα. Είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση. Συνταγή : Ευη Βουτσινά. Μερίδες : Για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧριστούγεννα στην Αθήνα. Δεν είναι ένα απλό κοτόπουλο είναι με πατατούλες στρογγυλές και γαρνιτούρα με κιμά και ξερά φρούτα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κοτόπουλο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦίνο ιταλικό ζυμαρικό σε μια άκρως μεσογειακή ελληνική σάλτσα! Θα το έχεις έτοιμο σε 20 λεπτάκια και όλοι θα αναρρωτιούνται που βρήκες τόση γεύση να χωρέσει[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση. Μία συνταγή απο την Ευη Βουτσινά στο "Γαστρονόμο"[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr