Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
2 κιλά φρέσκα φασολάκια μπαρμπούνια (ασφαλώς και με άλλους τύπους) 500 γρ στήθος κοτόπουλου, κομμένο “κινέζικα”, σε λεπτές λωρίδες, όχι πολύ μεγάλου μήκους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία εορταστική συνταγή που μπορεί άνετα να αντικαταστήσει τη γαλοπούλα των Χριστουγέννων, αν αυτή δε μας αρέσει αλλά και ένα ωραίο πιάτο για τραπέζι με λίγα[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι περισσότεροι από εμάς, όταν λέμε κοτόπουλο πανέ, εννοούμε τον γνωστό τρόπο μαγειρέματος, όπου αλείφουμε το κοτοπουλάκι με αυγό, μετά το τυλίγουμε σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 ολόκληρο κοτόπουλο 225 γρ. βούτυρο 2 σκ. σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό Λίγο φασκόμηλο Αλάτι Πιπέρι 1 πράσινο μήλο Για τη γέμιση 100 γρ. κάστανα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟυυυυφ! Σχεδόν τελείωσαν οι εξετάσεις των μαθητών μου και, νιώθω ανακούφιση όταν σκέπτομαι ότι όλα πήγαν καλά για μια ακόμη φορά... βέβαια, η επιβεβαίωση[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr27/12/14 Φιλέτο γαλοπούλας φούρνου με κολοκύθα και ανανά γιατί δεν χρειάζεται να ψήσουμε ολόκληρη γαλοπούλα για να νιώσουμε Χριστούγεννα. Συστατικά Για τη[...]
Πηγή: zannetcooks.comΔοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση. Συνταγή : Ευη Βουτσινά. Μερίδες : Για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 500 γρ τριμμένη ψίχα από ξερό ψωμί 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (προαιρετικά) μαϊντανός ψιλοκομμένος αποξηραμένα[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό στήθος γαλοπούλας 1 φλιτζανάκι του καφέ ξύδι 1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά (4 μερίδες) : 1 κοτόπουλο του 1,5 κιλού κομμένο σε κομμάτια 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια ρίγανη ξηρή 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο [...]
Πηγή: yumyum.grΔοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση. Μία συνταγή απο την Ευη Βουτσινά στο "Γαστρονόμο"[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr