Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Το πικάντικο γλάσο δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στο ταπεινό κοτόπουλο. Η συνταγή ενδείκνυται και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους! Συνταγή : Γαστρονόμος.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα σας (;;;;)! Σίγουρα δεν είναι καλή αλλά και τί να πεί κανείς;;;; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η περιπέτεια στη χώρα του γιαουρτιού συνεχίζεται![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ' 1/2 Κοτοπουλο(1 κιλο περιπου),1ξερο κρεμμυδι μεγαλο,2 καροτα,1 κολοκυθακι μετριο,1 πατατα καθαρισμενη και κομμενη,2-3 κλωναρακια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΟ χειμώνας είναι μια εποχή που σε σχέση με την άνοιξη ή το καλοκαίρι δεν παρέχει (φαινομενικά) μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Κι όμως, τα λαχανικά του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜελιτζάνες από τις γλάστρες μας!!! Φέτος στην ταράτσα ο κύρης του σπιτιού φύτεψε: πιπεριές (επιτέλους όχι καυτερές - δύο χρονιές στη σειρά μόνον καυτερές από[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα από τα βασικά χαρακτηριστικά της κρητικής κουζίνας είναι η χρήση των μυρωδικών χόρτων. Η πλούσια χλωρίδα του νησιού που χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα Υλικά για περίπου 2½ λίτρα ζωμό 2 συσκευασίες Φτερούγα Κοτόπουλου Νωπή Νιτσιάκος (16 τεμάχια συνολικά), βάρους περίπου 1.600 γρ. 4 λίτρα νερό 1[...]
Πηγή: sidagi.grΚρασί μαδέρα, ζωμός κοτόπουλου και εστραγκόν αποτελούν το ιδανικό υπόβαθρο για να προβληθούν τα εκφραστκά αρώματα και η πολύπλοκη γεύση των άγριων μανιταριών.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚοτόπουλο φρικασέ -θυμίζει έντονα μαγειρίτσα -πεντανόστιμο !!! Υλικά : 1 κιλό στήθος κοτόπουλου ή 1 μικρό κοτόπουλο 2μαρούλια μεγάλα 1κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈχει υποβληθεί από pabaki Δευτέρα, 31/08/15 Υλικά8 φιλέτα στήθη κοτόπουλουαλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα2 κουταλιές[...]
Πηγή: greekmasa.grΚλασική συνταγή επιτυχίας, χάρη στο ντελικάτο ορτύκι που παραμένει ροζέ στο εσωτερικό του, χαρίζοντας τραγανή γεύση εξωτερικά και ένα ζουμερό δάγκωμα μέχρι το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Ο Μάσιμο Μποτούρα, ο κορυφαίος Ιταλός σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Osteria Francescana” στη Μόντενα της Ιταλίας,[...]
Πηγή: bostanistas.gr30/12/12 Περσικό κοτόπουλο με ρύζι και κρύα σάλτσα γιαουρτιού. Η σάλτσα είναι μια παραλλαγή του δικού μας τζατζικιού που προσφέρεται επίσης ως ορεκτικό. Εμείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟ κόκορας κρασάτος είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που συνηθίζω να το φτιάχνω περισσότερο το χειμώνα! Μιας και πιάσανε όμως πάλι τα κρύα, ευκαιρία να τον[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα εύκολο φαγητό, με μικρή προετοιμασία, που σου αφήνει ελευθερία χρόνου, (να κάνεις και το συνοδευτικό πιλάφι) βάζεις στο φούρνο μέσα στην λαδόκολλα το[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.gr