Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Υλικά (για 8 ΑΤΟΜΑ) 1 πακέτο (2 φύλλα) ζύμη σφολιάτα ξεπαγωμένη, 100 γρ. (6 ½ κοφτές κουταλιές) βούτυρο, 2/3 φλ. αλεύρι, 1 φλ. κρέμα γάλακτος, 3 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 1 (περίπου 3 κιλά) κόκορας 2 φλιτζάνια του τσαγιού κόκκινο κρασί ή Μαυροδάφνη, αν θέλουμε πιο γλυκιά γεύση 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Τα κεφτεδάκια γαλοπούλας είναι εξίσου νόστιμα με τα μοσχαρίσια κι αξίζει να τα εντάξεις στη διατροφή σου! Η δε σάλτσα μουστάρδας απογειώνει το πιάτο! Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑυτό το ποστ περιμένει καιρόοοοοοοοοο για να ανεβεί! Περίμενα να είναι μια γιορτινή περίοδος, γιατί δεν φτιάχνεις πάπια και κάθε μέρα! Τώρα κατά πόσο αρέσει το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grκοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια, εδώ με Mafaldine Barilla Το κοκκινιστό είναι ο αδιαφιλονίκητος μετρ του κυριακάτικου τραπεζιού. Πλούσια σάλτσα, γλυκά[...]
Πηγή: pandespani.com1 κοτόπουλο 1200 γρ. κομμένο σε μερίδες 400 γρ. χυλοπίτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μικρό ολόκληρο κρεμμύδι καθαρισμένο 1 μπουκέ γαρνί (ματσάκι με πράσο,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα από τα βασικά χαρακτηριστικά της κρητικής κουζίνας είναι η χρήση των μυρωδικών χόρτων. Η πλούσια χλωρίδα του νησιού που χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ: 1 κοτόπουλο σε μερίδες 80 γρ. φιστίκια αλμυρά χωρίς φλούδι 100 γρ. ζάχαρη καστανή 1 κ. σούπας αλάτι 2 1/2 κ. γλυκού πιπέρι καγιέν ή άλλο καυτερό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ Σωτήρης Ευαγγέλου, ένας από τους σημαντικότερους έλληνες σεφ, για τον οποίο μιλούν τιμητικά άπαντες οι συνάδελφοί του, μας υποδέχεται στην πιο κομψή[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τις πατάτες 1 κιλό πατάτες μικρές με τη φλούδα τους (baby) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο αλάτι πιπέρι Για το κοτόπουλο 6 κομμάτια μπούτια κοτόπουλο με[...]
Πηγή: akispetretzikis.comH Σεφ Ντίνα Νικολάου είναι σίγουρη πως αυτή η γαλοπούλα είναι τέλεια! Γιατί; Πρώτον γιατί αυτό το μαρινάρισμα με αλατόνερο (άλμη) την κάνει απίστευτα τρυφερή,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html