Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Σε μία προσπάθεια να νοστιμήσω το διαιτητικό γεύμα μου, εμπνεύστηκα αυτή τη συνταγή, η οποία εξέπληξε ευχάριστα όλη την οικογένεια. Αποτελεί πρόκληση να τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΧριστουγεννιάτικη γαλοπούλα Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 3 ώρες ΥΛΙΚΑ : 1 γαλοπούλα περίπου 4 ½ κιλά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα σε φετάκια 2 στίκ σέλερυ[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά 1 μέτριο κοτόπουλο, περίπου 1,5 κιλό 1 λεμόνι, κομμένο σε τέσσερα κομμάτια 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 μεγάλα καρότα, ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓια 4-6 άτομα Υλικά για την τούρτα Χανίων Για τη ζύμη 300 γραμμάρια αλεύρι 55% 300 γραμμάρια αλεύρι 70% 1 κουταλιά της σούπας αλάτι 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΤο κοτόπουλο κοκκινιστό με μελιτζάνες της συνταγής είναι η δικιά μου προσέγγιση στη δημιουργία ενός πιάτου που περιέργως, δεν έχω δει ποτέ σε τραπέζια[...]
Πηγή: caruso.grΗ αγγινάρα έκανε την εμφάνισή της και φυσικά είναι ένα πολυτιμο λαχανικό! Σε συνδυασμό με κοτόπουλο ή γαλοπούλα και ζυμαρικό είναι ό,τι καλύτερο για το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια το κοτόπουλο 3 φιλέτα κοτόπουλο 1/2 κ.γ. αλάτι πιπέρι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. σουμάκ (2 κ.σ. + 1 κ.σ.) 1 κ.γ. μαραθόσπορους (1/2 κ.γ. + 1/2 κ.γ.) 4-6[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕπιλέξτε ταλιατέλες με κοτόπουλο, αφού έχουν μόλις 325 kcal ανά μερίδα, ενώ μια μερίδα από το κοτόπουλο με σέλινο και λουΐζα έχει τις διπλάσιες και πλέον[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κοτόπουλο 1 μεγάλο φλυτζάνι κριθαράκι 3 μεγάλα φλιτζάνια βραστό νερό 5 ντομάτες μέτριες 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 2-3 φύλλα Δάφνης 1 σφηνάκι κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι ζωμοί κρύβουν το μυστικό της γευστικής πληρότητας στα περισσότερα μαγειρευτά πιάτα και σάλτσες, αποτελώντας τη βάση όλης της Γαλλικής σχολής μαγειρικής. Με[...]
Πηγή: caruso.gr