Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Οπως σας έχω ξαναπεί, ο βακαλάος μας αρέσει ιδιαίτερα και συνήθως αγοράζω μερικά κιλά γύρω στον Μάρτιο, την εποχή δηλαδή,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΟΛΠΕΤΤΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ Οι πολπεττες με χταποδι, ειναι μια παραδοσιακη συνταγη απο την Πουλια (επι το ελληνικοτερον : Απουλια). Εδω σε μια δικη μου παραλλαγη, με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Ακόμη μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και τον βακαλάο ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΠΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Η αυστηρή νηστεία της Σαρακοστής "σπάει" την γιορτή του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαΐων, όπου και επιτρέπεται η κατανάλωση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Ακόμη μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και τον βακαλάο ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTAIEDDHRA : ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PUGLIA Taieddhra (ταϊέντρα), taieddra , tjedd αλλά και tiella Barese . Δεν είναι σίγουρα απο τις πολύ γωνστές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πως φαντάζεστε την γλώσσα της πεθεράς? Μακριά, ίσως πικάντικη, τραγανή και φουσκαλιασμένη! ???? Σήμερα σας έχω μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΑΡΙ ΠΛΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ Νοστιμο ψαρακι στον φουρνο, με ζουμακι για μακροβουτια! Η γιαγια Ανδρομαχη χρησιμοποιουσε συνηθως μεγαλα ψαρια για το πλακι, ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr