Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 92 συνταγές
Λεμονάτη και γευστική συνταγή για φιλέτο ψαριού Τι χρειαζόμαστε: 2 μεγάλα κομμάτια φιλέτου πέρκας 2 λεμόνια 1 κύβος λαχανικών 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (6 μερίδες) > 500 γρ. μεγάλες γαρίδες 5 ρίζες κολίαντρου κοπανισμένες 1 κουταλιά πιπερόσποροι 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 3 φέτα τζίντζερο[...]
Πηγή: yumyum.grΑν λατρεύετε τις γαρίδες τότε αυτό το πιάτο θα σας προσφέρει την αυθεντική γεύση της γαρίδας σε 5 μόνο λεπτά! Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε!!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤώρα με το κρύο η σκέψη πάει σε μαγειρευτά, χορταστικά πιάτα, με μπόλικους υδατάνθρακες… Όταν αποζητάμε κάτι τέτοιο συνήθως δεν σκεφτόμαστε ψαρικά. Ε,[...]
Πηγή: bostanistas.gr100 γρ. σολομό 100 γρ. γλώσσα φιλέτο 1 κλωνάρι μαϊντανό 1 κλωνάρι άνηθο 1 κλωνάρι βασιλικό και φύλλα δεντρολίβανο πολύ ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 3 κουταλιές αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φέτες φρέσκο τόνο 200 γρ. κους κους 1 κρεμμύδι κομμένο σε ζάρια 2 πιπεριές πράσινες Ελαιόλαδο 20 γρ. σαφράν 1 λίτρο νερό Αλατοπιπερώνουμε τον τόνο και τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]
Πηγή: loukoulos.comΦιλέτα γλώσσας Ζωμό ψαριού Λίγο σαφράν (1-2 ίνες) Φρέσκο βούτυρο Παίρνουμε γλώσσα φιλέτο και τυλίγουμε σε ρολό. Μαγειρεύουμε στον ατμό για 8 λεπτά. Το ζωμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ σημερινή συνταγή είναι ένας συνδυασμός τριών πραγμάτων: μιας συνταγής που ανακαλύψαμε σε ένα περιοδικό, της ανάγκης μας να χρησιμοποιήσουμε ορισμένα λαχανικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων "Αυτή τη συνταγή την έχω μάθει από τη μαμά μου" μας λέει η κ. Ρούπα ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά γαύρο χοντρό Αλάτι χοντρό 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grTAIEDDHRA : ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PUGLIA Taieddhra (ταϊέντρα), taieddra , tjedd αλλά και tiella Barese . Δεν είναι σίγουρα απο τις πολύ γωνστές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧα χα! Μόνο τον πουρέ παρουσιάζω σε αυτήν την ανάρτηση. Η φωτογραφία παραπλανεί... Για το κρέας η συνταγή είναι Χοιρινό ψητό στη γάστρα με παραλλαγή στα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΣήμερα μας έκανε το τραπέζι η πολύ καλή μου φίλη και κουμπάρα μου Βικτώρια, η οποία εκτός από πολύ καλή φίλη, "παιδιόθεν" θα την χαρακτήριζα, είναι και πολύ[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 12 γαρίδες κατεψυγμένες καθαρισμένες (μικρές) 2 καλαμάρια καθαρισμένα 1/2 κουταλιά του γλυκού κρόκος Κοζάνης 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα[...]
Πηγή: sidagi.grΨάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας/ τυριού και γκρατιναρισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, τα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΞέρω ξέρω... νωρίς το θυμήθηκα να κάνω ανάρτηση για την 25η Μαρτίου! Θα δικαιολογηθώ όμως λέγοντάς σας ότι μπακαλιάρος σκορδαλιά τρώγεται κι άλλες φορές μέσα[...]
Πηγή: fedrasbijouxandmore.blogspot.grΣυστατικά 1κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα μετρίου μεγέθους Λάδι Αλατοπίπερο 2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του Χυμό και ξύσμα 1 λεμονιού 1/2φλ.χλιαρό νερό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια των 2,5 εκ. 250 γρ. γαρίδες[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 4 καλαμάρια μεγάλα 6 κ.σ. ρύζι καρολίνα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 15 μύδια κατεψυγμένα κομμένα τα 2 1 κ.σ. σκόνη σκόρδου 2[...]
Πηγή: cookingbook.grΦ έτος η θάλασσα δεν μας έκανε το κέφι με τα καλαμάρια ,τις λίγες φορές που πήγαμε μας έδωσε πολύ λίγα ώστε να'χουμε για τις μέρες της νηστείας. 2-3μαγειριές[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά Γλώσσες 10 τεμ. Γαρίδες μικρές 300 γρ Χυμό λεμονιού από ένα λεμόνι Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι 1 κουτάλάκι του γλυκού Πιπέρι 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: chefoulis.gr