Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Τον μαρινάτο γαύρο τον έμαθα εδώ και πολλά χρόνια στην ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Είναι από τους νοστιμότερους που έχω φάει ποτέ. Αλλά ακόμα πιο νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣήμερα η μέρα έπρεπε να έχει ψάρι, έχουμε αυξήσει την κατανάλωση ψαριού σε δυο φορές την εβδομάδα. Ξεφυλλίζοντας το τελευταία τεύχος του γαστρονόμου υπήρχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣήμερα 1/10 που έπεσαν οι τράτες στη θάλασσα δεν θα μπορούσα να σας κεράσω τίποτε άλλο μιας και όλοι σήμερα τρώμε στο νησί μου μαριδάκι τηγανιτό. Από όποια[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΤην Καθαρή Δευτέρα, όπως σας είχα πει, κάναμε μια βόλτα που δεν την είχαμε προσχεδιάσει στο Οινοποιείο Σολωμού. Περάσαμε να πιούμε καφεδάκι, αλλά αντί για[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ βόλτα συνεχίστηκε στο υπόγειο όπου φυλάσσονται τα κρασιά έτοιμα πια , γινομένα. Ρώτησα μερικές πληροφορίες για τα κρασιά τους και σας τις μεταφέρω. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜιας και είναι τα γενέθλιά μου σήμερα και πλησιάζει και η 25η Μαρτίου, είπα να σας κεράσω μια όμορφη και νόστιμη αλμυρή τουρτίτσα. Τη συνταγή την έχω δει στο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ “ενδυμασία κουζίνας” που συνήθως χρησιμοποιώ είναι ένα παντελόνι φόρμας, σε μπλέ ή μαύρο χρώμα, και μία ελαφριά κοντομάνικη μακό μπλούζα. Εδώ τα χρώματα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ " Αχτίδα" μου με έπιασε να ...τσιμπάω μια δαγκάνα..μετά απο όσα έκανα νομίζω έχω το δικαίωμα! Η καινούργια μου πήλινη γάστρα φίλοι μου που την αγόρασα απο[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr500 γρ ζυμαρικά τύπου bavette (κάνει το ίδιο καλά και το λαζανάκι) 1-2 σκελίδες σκόρδο 100 γρ ελιές καλαμών 450 γρ ξιφίας σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιακόπτω κυρίες και κύριοι το ροή των ποστ όπως είχα σχεδιάσει να τα βάλω, για να βάλω κάτι που βρίσκεται στα μπλογκοσυρτάρια μου εδώ και 7 χρόνια και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌταν ήρθα στην Ελλάδα πριν πολλά πολλά χρόνια πια , στη Θεσσαλονίκη μία καθαρά Δευτέρα η γυναίκα μου με πήγε σε μία τοπική γιορτή το "Μπακλακουράνι" στη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΗ σαλτσούλα που σας περιγράφω όπως θα καταλάβετε σηκώνει πολλή ουζο-τσιπουρο-ποσία. αλλά μην το πείτε στο Ελενάκι μας γιατί θα έρθει νωρίς –νωρίς με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο πεντανόστιμο αυτό ριζότο, το έφτιαξε η φίλη μου η Κατερίνα και μας το κέρασε για την επιτυχία του γιου της του Βαγγέλη που ήρθε 6ος στην σχολή Ναυτικών[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝα 'μαι κι εγώ... Με θυμάστε;;; Μετά από πολύ καιρό κατάφερα επιτέλους να γράψω με επιτυχία στο blogoσπιτάκι μου... Οι λόγοι που είχα τόσο καιρό να εμφανιστώ[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr700 γρ καλαμάρια 500 γρ paccheri (αλλά και πολλού άλλοι τύποι ζυμαρικών από rigatoni και penne έως spaghetti) 3 σκελίδες σκόρδο 300 γρ μικρές ντοματούλες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr