Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Οι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΧτες αποφασίσαμε ότι το ψυγείο μας χρειάζεται οποσκαιδηποτε απόψυξη. Αν και είχα σκοπό να το κάνω λίγο πριν την καλοκαιρνη άδεια, άλλαξα γνώμη όταν στην[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤρούφα: Το πιο λουσάτο μανιτάρι με το μαυλιστικό του, δυνατό, άρωμα δίνει με τη μια κύρος στα μενού. Στη μορφή μάλιστα του ελαιόλαδου, αρωματισμένου με μαύρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕνώ η συνταγή αυτή δεν είναι δύσκολη, το σερβίρισμά της στο «Alinea» μέσα σε ειδικά σχεδιασμένα μπολ κεριού/παραφίνης μαζί με μια ειδική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦορέστε την χαλαρή σας διάθεση και το πιο νωχελικό ύφος. Η καλύτερη τεμπέλικη Κυριακή τα θέλει όλα εύκολα στο αργοπορημένο της ξύπνημα. Διάλειμμα και από τα[...]
Πηγή: pandespani.comΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια σπεσιαλιτέ από το Λανγκντόκ ή Λανγκεντόκ (Languedoc) και την Προβηγκία, στη Νότια Γαλλία, βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλή πιάτα της γαλλικής κουζίνας. Η[...]
Πηγή: pandespani.comΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μπαγκέτα | αυγά | σολομός Διαφημίσεις 4 μεγάλα αυγά 2/3 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. βούτυρο[...]
Πηγή: toarkoudi.gr