παντζαροσαλάτα αργυρω | μοσχαρι στιφαδο δρισκας | τζιγεροσαρμάδες ψησιμο | ρυζι πιλαφι ακης | φιλετακια χοιρινα αλα κρεμ αργυρω | σαλατα με αβοκαντο και αυγο | γλασο πορτοκαλιου αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις βασιλικος

Βρέθηκαν 27 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ψάρι Αθηναϊκή Μαγιονέζα σε Βίντεο-συνταγή |[...]

Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και λίγο ξεχασμένο[...]

Πηγή: caruso.gr
Ψάρι σουφλέ

Υλικά (για 5-6 άτομα) 350 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα (όπως μπακαλιάρος ή παγκάσιος ή άλλο) 1/3 φλ. άσπρου κρασιού 4 κοφτές[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ο πιο Νόστιμος & Απλός Ψητός Σολομός με[...]

Ο σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]

Πηγή: caruso.gr
Soccas (Ρεβυθόπιτες) με φιλέτο ψαριού και σαλάτα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Soccas (Ρεβυθόπιτες) με φιλέτο ψαριού και σαλάτα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μπακαλιαροσαλάτα με φράουλες - ZannetCooks

25/3/14 Οφείλω να ομολογήσω φίλοι μου, πως είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ φράουλες σε μια αλμυρή συνταγή και αναρωτιέμαι γιατί δεν το έκανα τόσο καιρό.[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Ανοιχτό τοστ με ελαφριά αλιάδα μπακαλιάρου και[...]

20/3/16 Ανοιχτό τοστ με ελαφριά αλιάδα μπακαλιάρου και λαχανικά για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Μια προσωπική μου άποψη για το τι μπορούμε να φάμε, εκτός από[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Πίτα ψαριών

ΥΛΙΚΑ Για τα ψάρια 500 ml ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. κονιάκ 1 κρεμμύδι 1 πράσο 170 γρ. μπακαλιάρο 150 γρ. σολομό 150 γρ. σκουμπρί 150 γρ. γαρίδες Μαϊντανό[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Parmesan Haddock With Oven-Fried[...]

I was in the mood for fish today, but I really wasn't in a frying mood. Although we all love fish at home, we agree that we'd rather not have the lingering[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Newfoundland Cod Cakes With Sauce[...]

Η συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Parmesan Haddock With Oven-Fried[...]

I was in the mood for fish today, but I really wasn't in a frying mood. Although we all love fish at home, we agree that we'd rather not have the lingering[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Ψαρικών συνέχεια...Μπακαλιαροκεφτέδες.

Πάνω στην τρεχάλα μου, αρκετές φορές τυχαίνει να ανακαλύψω στον καταψύκτη υλικά που έχω βάλει και απλώς δεν τα θυμόμουνα. Έτσι λοιπόν προχθές μέσα στην[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Φιλέτα μπακαλιάρου με άνηθο και μουστάρδα

Υλικά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη πιπεριά, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένη 1 κουταλιά της σούπας[...]

Πηγή: icookgreek.com
Πιτούλες μπακαλιάρου με μαϊντανό

Τραγανές μπουκιές από μπακαλιάρο σε ένα πιάτο που θυμίζει λίγο κροκέτα, αλλά έχει μπόλικο άρωμα από μαϊντανό! Δοκίμασέ τη... Εύκολη 40 Λεπτά 4μερίδες 1 1 0 0[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
ΓΑΛΕΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Η σημερινή συνταγή είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να μαγειρέψετε γαλέο με μία ιδιαίτερη σάλτσα, για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με την[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Φιλέτο ψαριού πανέ

Φιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
σολομός στον ατμό με σπόρους μουστάρδας και[...]

Ο σολομός στον ατμό και γενικά το ψάρι ψημένο στον ατμό, τυλιγμένο πρώτα σε ένα καφετί ψηφιδωτό από σπασμένους σπόρους και λάδι μουστάρδας, κίτρινη σκόνη[...]

Πηγή: pandespani.com
Μπακαλιάρος σε σάλτσα μουστάρδας

Παραδοσιακά την Κυριακή των Βαίων τρώμε ψάρι. Για την αυριανή μέρα λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συνταγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα,[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
ΦΡΕΣΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ!!! -[...]

Γευστικα και μυρωδατα γεμιστα μπακαλιαρακια με μελωμενες πατατες φουρνου!!! Ενας γευστικος συνδυασμος που αξιζει να δοκιμασετε!!! Συστατικά μπακαλιαράκια -[...]

Πηγή: syntagestisgogos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy