Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
1 ολόκληρο ψάρι, περίπου 1½ κιλό, καθαρισμένο (φαγκρί, συναγρίδα, σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3[...]
Πηγή: argiro.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑκόμη κι αν δεν ανήκετε στους λάτρεις του ψαριού, θα γλείφετε τα δάχτυλά σας, μας λέει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και είναι σίγουρο αυτό! Συστατικά Στα γρήγορα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 Γλώσσα μοσχαρίσια 2 ποτήρια καλό λευκό κρασί 1/2 ποτήρι ελαιολαδο 1 1/2 κιλό πατάτες μια ρίζα Σελερι Αλάτι, πιπέρι, κουρκουμα τριμμένο, τζιντζερ τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 ολόκληρο ψάρι περίπου 1½ κιλό καθαρισμένο (φαγκρί συναγρίδα σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3 ντομάτες[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1.200 γραμμάρια χταπόδι 350 γραμμάρια κριθαράκι 4 κλωνάρια σέλερι χοντροκομμένα 400 γραμμάρια σάλτσα τομάτας 200 ml κόκκινο κρασί 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦανταστικό ριζότο με θαλασσινά που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640 που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτην παρακάτω συνταγή όλη η δουλειά και νοστιμιά κρύβεται στην σάλτσα.. Εντάξει βοηθάει και το ψάρι.. :) Υλικά 4 ατομικές φέτες σολομο φιλέτο 1/2 ξερο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο ξαλμυρισμένο 100 γρ. καρότα σε ροδέλες 100 γρ. πατάτες σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 100 γρ. κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 Φιλέτα γλώσσας 2 Μελιτζάνες φρέσκιες 2 Καρότα 1 Ρέβα μακρουλή 2 Κολοκύθια 1 Σέλερυ 200 ml Ζωμό ψαριού 1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένο 2 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜου αρέσει κι εμένα η γλυκιά γεύση που παίρνουν τα καλαμαράκια όταν τα τηγανίζεις σε δυνατή φωτιά, καλά αλευρωμένα. Μυρίζει το σπίτι, μυρίζουν οι ταβέρνες,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 3 ή 4 μεγάλες γλώσσες, γύρω στα 1.500 γρ. (επίσης χριστόψαρο ή καλκάνι) 1/2 μπουκάλι λευκό κρασί (π.χ. Μαντινεία) 100 γρ. βούτυρο 6-7 φρέσκα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για της γαρίδες 5 τμχ Γαρίδες μεγάλες με κέλυφος 200 γρ Σάλτσα ντομάτας 50 γρ Φέτα Λίγο Μαιντανός Αλάτι-πιπέρι Υλικά για τη Ναπολιτέν 2 ντομάτες 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές κρεμμύδι κομμένο 2 κουταλιές πράσινη πιπεριά κομμένη 1/2 φλιτζ σελερι κομμένο 2 κουταλιές βούτυρο 2 κουταλιές αλεύρι 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. ροδέλες,, πέννες ή άλλο σχήμα ζυμαρικού μεσαίου μεγέθους 500 γρ. φιλέτο από σολομό φρέσκο ή από κονσέρβα στραγγισμένο 4 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.gr