Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά 700 γρ υγραλάτο ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο 120 ml ελαιόλαδο 120 γρ κρεμύδι ψιλοκομμένο 150 ML κρασί λευκό γλυκό 250 ML ζωμό από πετρόψαρα 250 γρ ελληνικό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 24 μεγάλες γαρίδες 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο μαϊντανό για το γαρνίρισμα φέτες λεμονιού για το γαρνίρισμα Για τη σάλτσα ντομάτας 2 ώριμες τομάτες 4[...]
Πηγή: komothnh.pblogs.grΤης Καθαροδευτερας, μόνον για καλούς ψήστες!!!… Υλικά 8 μεγάλα καλαμάρια (800 γραμ). Για την μαρινάδα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φρεσκοστιμμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 4 πέστροφες 100 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα αλάτι πιπέρι λίγο χυμό λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τις πέστροφες, τις καθαρίζουμε, τις στεγνώνουμε,[...]
Πηγή: greekcook.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι ένα πιάτο που εκμεταλλεύεται τα υπέροχα λαχανικά του καλοκαιριού, κολοκύθι, μελιτζάνα και πιπεριές για να σου δώσει ένα πιάτο πιο νόστιμο από ό,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ 1 ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕΤΡΙΟ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ 1.5 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ 285 ΓΡ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 350ΓΡ ΜΥΔΙΑ 1.5 ΚΟΥΤΑΛΙΑ[...]
Πηγή: akispetretzikis.com