Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό σουπιές μαρούλι άνηθο καρότο φρέσκο και ξερό κρεμμύδι πράσο λάδι 1 πατάτα 1/3 μαϊντανού Εκτέλεση Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, μετά βάζουμε[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 6 άτομα): 1 κιλό πέρκα (2 φιλέτα περίπου) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 πράσα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μαραθόριζα (φινόκιο) [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 500 γρ ρεβίθια μουλιασμένα όλο το βράδυ 1 κρεμμύδι σε λεπτά φετάκια 1 πράσο σε ροδέλες 1 σκόρδο σε φετούλες 1 καρότο σε κυβάκια 1 κολοκυθάκι σε κυβάκια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Ελαιόλαδο 2 καρότα 2 στικ σέλερι 1 κρεμμύδι 1 πράσο ½ κιλό μύδια 1 αστεροειδή γλυκάνισο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κ.σ. κορν φλάουρ 1 πρέζα ζάχαρη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚατ' αρχήν τη συνταγή για τις σαρδέλες θα τις βρείτε πατώντας εδώ, στο blog της Δήμητρας '' ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ '' . Πολύ νόστιμος μεζές!!!! Εκανα μια αλλαγή και τις[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε τον μπακαλιάρο κυρίως του Ευαγγελισμού, επίσης έχουμε συνηθίσει να τον τρώμε κυρίως τηγανητό. Ας ανοιχτούμε λίγο και στα ως προς τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr8 γαρίδες Νο1 με κεφάλι και ουρά, 200γρ καλαμάρι ζουλιέν, 250γρ μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα, 100γρ σπανάκι σοτέ, 50γρ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο, 400γρ ζωμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά 1 αστακός περίπου 800 γραμμαρίων ολόκληρος 1 κουταλιά μεγάλη βούτυρο 1 μικρή κρέμα γάλακτος 1 πράσο 1 κομμάτι μικρό τζίντζερ τριμμένο μισό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ αστακομακαρονάδα του έρωτα είναι ένα πιάτο που μου έκανε ο άντρας μου στη γιορτή μου και με μάγεψε...! Τολμήστε την για ένα ρομαντικό δείπνο στο ταίρι σας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αποψινό πιάτο είναι μία δική μας πρωτότυπη δημιουργία για την οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι! Συνδυάζοντας τη φαντασία μας με διάφορα στοιχεία που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.gr500 γρ γαρίδες νο 2 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο 100 γρ καρότα 100 γρ πράσα 2 σκ σκόρδο με φλούδα 150 κρασί κόκκινο γλυκό μαυροδάφνη 50 μλ κονιάκ 100 βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό ψιλοκομμένο σπανάκι 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο σέλινο ψιλοκομμένο κατά βούληση 1 κρεμμύδι ξερό κι ένα φρέσκο ψιλοκομμένα 3 καρότα σε κυβάκια 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πράσο κομμένο σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κ.σ ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr