Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ένα από τα πολύ αγαπημένα φαγητά της οικογένειας είναι ο τηγανητός γαύρος. Ο γαύρος γενικότερα θα μου πείτε αφού τον μαγειρεύουμε με όλους τους δυνατούς[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr800 γρ. Σουπιές ή/ και Καλαμάρια 400 γρ αχιβάδες Λίγο μαϊντανό (3 κλαράκια γεμάτα) 1 σκελίδα σκόρδο 1 αυγό 3-4 κουτ. Φρυγανιά ή ½ φλ/ κι του καφέ ρύζι γλασέ[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟμολογουμένως δεν απαιτείται καμία συνταγή για να ψήσει κάποιος μια τσιπούρα στη σχάρα. Όμως πολλές φορές "ουκ εν τω πολλώ το ευ". Ο σκοπός που παρουσιάζουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίναι ένα πολυ ωραίο μπισκότο το οποίο μπορουμε να το σερβίρουμε είτε με γλάσο σοκολάτας είτε με γλάσο βανίλιας ή να το φάμε έτσι σαν σνάκ είτε να το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρώτη φορά δοκίμασα γαύρο μαρινάτο στα Κύθηρα πριν πολλά πολλά χρόνια μαζί με ουζάκι σε ένα παραλιακό ταβερνάκι, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Έκτοτε έγινε[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜια νόστιμη , καλοκαιρινή γεύση, γεύση Μεσογείου! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Κυρίως Πιάτα Θαλασσινά Ρύζι Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα ψάρι αλλοιώτικο από τα άλλα... Απολαυστικό φιλέτο σολομού που ψήνεται στη σχάρα και αρωματίζεται από καβουρδισμένους σπόρους κόλιανδρου, μέλι και σόγια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν καταφέρνετε (και αντέχει το πορτοφόλι σας) να βρίσκετε φρέσκο μεγάλο ψάρι αυτές τις εποχές, με γεια σας και χαρά σας. Όμως, τα επονομαζόμενα τουβλάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 4 φιλέτα ψαριού της προτίμησης σας ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΑ 1φλ.κέτσαπ 1κ.σ. μέλι 1κ.σ.σάλτσα σόγιας ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 100γρ.τυρί κρέμα 1φλ.κρέμα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤουΐλ στα γαλλικά σημαίνει κεραμίδι. Είναι λεπτά μπισκότα σε σχήμα κεραμιδιού που τα χρησιμοποιούμε για γαρνιτούρα παγωτών και άλλον γλυκισμάτων. Με αυτη τη[...]
Πηγή: cookpad.com/gradmin 10 min. 15 min.Μύδια – Συνταγή! Σήμερα η συνταγή μας έρχεται και πάλι από τη Θεσσαλονίκη από την Χρύσα που μας στέλνει για δεύτερη φορά συνταγή της και[...]
Πηγή: vazaki.grΟι μακαρονάδες, για τους Ιταλούς, είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο! Έχουν αυτό που λέμε «κόλλημα» με την αυθεντικότητα και τον τρόπο εκτέλεσης κάθε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr