Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
21/2/14 Σκουμπρί μαρινάτο με πικάντικη πορτοκαλοσαλάτα. Δυο ξεχωριστές ιδέες που ενώθηκαν σε μια εκπληκτικά νόστιμη συνταγή. Εμείς σας παρουσιάζουμε μια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΜία διαφορετική σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Δημήτρης Παμπόρης. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά Για τη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦανταστική συνταγή για να φτιάξετε το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 80΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι τελευταίες ημέρες είναι απολύτως "γκρίζες" ως σκηνικό. Σήμερα ειδικά, με τούτη την σκόνη και τον αέρα που επικρατεί, μοιάζει να έχουμε περάσει σε άλλους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι περιπέτειες με το ραβέντι συνεχίζονται κι αυτή τη φορά είναι αλμυρές. Σκουμπρί στο τηγάνι με δενδρολίβανο και κάππαρη, και ψητό ραβέντι. Το ραβέντι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο σκουμπρί είναι ψάρι εξαιρετικό. Είναι νόστιμο, μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους και είναι ακόμη σχετικά φτηνό. Κάθε φορά που τα βρίσκω στον ψαρά, τα τιμώ.[...]
Πηγή: bostanistas.grΠοια ψάρια σάς ωφελούν περισσότερο και ποια είναι πιο επιβαρυμένα με τοξικές ουσίες; Tο καλοκαίρι απολαμβάνουμε πιο συχνά ψάρια και θαλασσινά και μάλιστα...[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΤο έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και θα το ξαναπώ. Λατρεύω τα ψάρια κι αν μπορούσα θα τα έτρωγα κάθε μέρα. Έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα λιπαρά ψάρια με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ; Πρώτα απ’ όλα, το φρέσκο ψάρι έχει μια πολύ πιο ευχάριστη οσμή που παραπέμπει σε θαλασσινά φύκια σε αντίθεση με τα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΛατρεύω τα ψάρια. Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα χωρίς να τα βαρεθώ καθόλου. Και το μαγείρεμά τους είναι τόσο εύκολο, τόσο γρήγορο, είναι κρίμα που πολύς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grυλικά 1 κανονικό αγγούρι 4 φιλέτα καπνιστό σκουμπρί κομμένα στη μέση 3 κ.σ. σάλτσα horseradish (από βαζάκι) 3 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι 1 κρεμμύδι, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα 4 φιλέτα ψάρι σκουμπρί ή ρέγγα ½ βάζο αγγουράκια τουρσί ½ βάζο παντζάρια 1 κρεμμύδι 1 ξινόμηλο 1 φύλλο δάφνης μαγιονέζα Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grphoto: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ σολομός στον ατμό και γενικά το ψάρι ψημένο στον ατμό, τυλιγμένο πρώτα σε ένα καφετί ψηφιδωτό από σπασμένους σπόρους και λάδι μουστάρδας, κίτρινη σκόνη[...]
Πηγή: pandespani.com1/4 φλ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. φακές 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr