Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Λατρεύω τα ζυμαρικά. Μου αρέσει να τα τρώω με οποιαδήποτε σάλτσα. Από απλή έως πολύπλοκη. Το αστείο είναι, ότι ενώ στον περισσότερο κοσμο αρέσουν τα μακαρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣυνταγή για τόνο στο φούρνο, με ρόφημα κρόκου Κοζάνης. Τι χρειαζόμαστε: 2 τονάκια κομμένα σε φέτες ξίδι 4 μέτριες ντομάτες κομμένες σε φέτες 6-8 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 Κιλό μύδια 8 Σκελίδες σκόρδο 2 Πιπεριές κόκκινες φλωρίνης ψιλοκομμένες 2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 Κούπα του κρασιού χυμό λεμονιού 1 Κούπα του[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΨάρια βραστά με αρωματικά βότανα Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 20’, Κόστος: 19 € ΥΛΙΚΑ : 2 ψάρια μπακαλιάρους (περίπου στα 800 γρ.) [...]
Πηγή: foodtrails.grΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Φίνο ορεκτικό με σολομό και κολοκυθάκια. Εντυπωσιακό σαν παρουσία αλλά και ιδιαίτερα εύγευστο, με υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣαντουϊτσάκια ιδιαίτερα γευστικά για τους λάτρεις του καπνιστού σολωμού, με στρώσεις από τυρί κρέμα, αγγούρι, τομάτα, κρεμμυδάκι ξερό και λεπτές φέτες[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑστακός ψημένος στη σχάρα, με σάλτσα βουτύρου. Συνοδεύεται από εκλεκτό οίνο «Μοσχοφίλερο» από το κτήμα Λαντίδη. Κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και έντονη[...]
Υλικά 4 φιλέτα πέρκας 4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι (το έχω φτιάξει και με ξερό, όμως το φρέσκο είναι καλύτερο) 8 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό 2 δαφνόφυλλα (κατά[...]
Πηγή: greekmasa.grΠέρυσι ,για πρώτη φορά,δοκίμασα να μαγειρέψω τον συνδυασμό αυτών των δύο και μας άρεσε οικογενειακώς θα έλεγα... ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίναι ένα φιλέτο λιπαρου ψαριού όπου το ψηνουμε στο αλάτι και σε αρωματικά βότανα. Τέλειο για την μπύρα το κρασί ή και σε κάθε γεύμα ακόμα και σε sushi. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: (για 4 άτομα σαν ορεκτικό, για 2 σαν κύριο πιάτο) 900 γραμ. φρέσκιες γαρίδες 2.3 lt νερό 2 κουτ. σούπας αλάτι Για τη σάλτσα βουτύρου: 1[...]
Πηγή: greekcook.grΜια εξαιρετικά απλή λύση για να φτιάξετε ένα γρήγορο και απόλυτα υγιεινό φαγητό είναι να το μαγειρέψετε στον ατμό! Γι' αυτό δε θα χρειαστείτε τίποτε άλλο από[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕκλεκτό φιλέτο σολομού τυλιγμένο σε αρωματισμένα αμπελόφυλλα ψημένα μέχρι να ροδίσουν και να ενώσουν τις μυρωδιές τους μαζί με ανάμεικτα αρωματικά βότανα,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 4 μερίδες 800 γρ. καλαμάρι σε κομμάτια KALLIMANIS 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας τοματοπελτέ 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 πακέτο μπακαλιάρο με 8 φιλέτα αλάτι πιπέρι ρίγανη δενδρολίβανο (4 μικρά κλαδάκια ή φυλλαράκια) 4 φύλλα δάφνης ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα πιάτο απλό, εύκολο, υγιεινό, νοστιμότατο, αρωματισμένο με το έμβλημα της Ελληνικής και γενικότερα της Μεσογειακής κουζίνας, τη ρίγανη. Μάλιστα η Ελληνική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓράφει η thalia Έτσι περιγράφει την μέντα - τον δυόσμο μας - ένας ποιητής του 12ου αιώνα.... σπάνια λοιπόν ο Πλούτωνας - ο θεός του Άδη - επισκεπτόταν τον πάνω[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr