Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Θαλασσινή φρεσκάδα και μυρωδικά, σε μια τραγανή μακαρονάδα. Υλικά (για 6 άτομα) 1/2 κιλό λιγκουίνι 1 κιλό φρέσκο καλαμαράκι, καθαρισμένο και κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚινέζικο ρύζι για τους λάτρεις των εξωτικών γεύσεων. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία περίπου 40΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα από τα πιο διάσημα πιάτα της Ταϊλάνδης. Με απλά υλικά και ελάχιστο κόπο ετοιμάζουμε ταϊλανδέζικα γεύματα. Συνταγή : γαστρονόμος. Μερίδες : Για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ πέρκα είναι από τα αγαπημένα μας ψάρια. Συνήθως την αγοράζω φιλέτο, υπάρχει φρέσκο και κατεψυγμένο. Έχει κρουστό κρέας που βοηθά στο ψήσιμο και το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα γρήγορο πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά ( γαρίδες ) και λαχανικά με μια πικάντικη νότα και που γίνεται μέσα σε μόλις μισή ώρα! Ξεκρέμασε το γουόκ σου για[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΩς blog έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις κουζίνες της Ασίας. Σκοπεύουμε να παρουσιάζουμε τακτικά αυθεντικές ασιατικές συνταγές, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Spring Rolls είναι πολύ δημοφιλή σε όλες τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ασίας, όπως την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταιβάν, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧταπόδι με γλυκόξινη σάλτσα και άρωμα εσπεριδοειδών. Τι χρειαζόμαστε: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό (η προετοιμασία του γίνεται όπως στη συνταγή ¨ Χταποδομεζές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr Η φωτογραφία από εδώ Όλοι γνωρίζουν ότι η πατάτα είναι τροφή που εισήλθε στον διατροφικό χάρτη της Ευρώπης σχετικά πρόσφατα.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για τα ρολά: 30 γρ. Νουντλς 8 φύλλα κινέζικα από Ρύζι τετράγωνα (όχι τα λεπτά ρυζόχαρτα, ειναι πιο παχιά και τετράγωνα) 2 Καρότα 4 φύλλα Σαλάτα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr100 γρ φρέσκες γαρίδες καθαρισμένες 250 γραμ.Noodles 2 αποξηραμένες πιπεριές τσίλι 1 σκόρδο τουρσί 2 κ. σ. πάστα τάμαριν Κόκκινο πιπέρι 1 ,5 κ.σ ζάχαρη από[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό καλαμάρια μέτρια ή μεγάλα (ολόκληρα), φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα Για την «πάστα» αρωματικών 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού,[...]
Πηγή: gastronomos.grΝόστιμες συνταγή για ολη την οικογένεια. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : για 6 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 45΄[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια γευστική μακαρονάδα με κεντρικό πρωταγωνιστή το φρέσκο θυμάρι. Το αρωματικό φυλλαράκι του που φυτρώνει σε αφθονία στην Ελλάδα μπορεί να χρησιμεύσει σε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html7/03/14 Και φρέσκα φρούτα και ξερά φρούτα και πράσινα σαλατικά και σολομός πλούσιος σε ωμέγα 3. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα χορταστικό πιάτο, όλο[...]
Πηγή: zannetcooks.com