Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Ο μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜια συνταγή απο τα τεφτεριά της μαμάς! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 τόνο (προτιμώ σε νερό) 1/2 πέστροφα ή σολωμό (απο τα συσκευασμένα που έχουν μέσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 2 πέστροφες σύνολο 800γρ.- 1 κιλό, καθαρισμένες, 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 1 λεμόνι σε λεπτές ροδέλες, μερικά κλωναράκια θυμάρι, λεπτά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΠαλιότερα ήταν μόδα οι αλμυρές τούρτες τύπου “μπόμπα” που ετοιμάζονταν από ένα στρογγυλό ψωμί, κομμένο σε φέτες και γέμιζαν με φέτες τυριού και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η πέστροφα είναι από τα νοστιμότερα ψάρια. Σήμερα θα τη φτιάξουμε στο φούρνο και θα τη γεμίσουμε με μαϊντανό. Υλικά: πέστροφες[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΨάρια: Γαύρος ή σαρδέλα στο φούρνο με λαδορίγανη με σκόρδο και μαϊντανό Καπνιστός σολομός ή πέστροφα με τριμμένο καρότο, φέτες κρεμμυδιού και μαϊντανό Παστός[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr3/4/14 Κουσκούς με καπνιστή πέστροφα και ψητά μήλα για σήμερα φίλοι μου και θέλω να πιστεύω ότι μόνο και μόνο από τα τόσο ζωηρά και λαμπερά χρώματα που[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 4 μεγάλες πέστροφες 2 κιλά κρεμμύ δ ια σκόρ δ ο ελαιόλα δ ο 1 πιππερία ψιλοκομμένη 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες ντοματοχυμός μαιντανός ψιλοκομμένος φύλλα δ[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΑυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Νόστιμο κι εύκολο ψαράκι, συνδυασμός για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να κάθονται πάνω από την κουζίνα μέχρι να γίνει το φαγητό. Υλικά:[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Εδώ θα έλεγα ότι έχουμε μια φοιτητική συνταγή, επειδή δε χρειάζεται μαγείρεμα και γίνεται εύκολα και γρήγορα. Υλικά: 2 φιλέτα καπνιστής[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοναδική συνταγή με ψάρι που θα σας εντυπωσιάσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ Γλώσσα Μενιέρ (Sole Meunière) είναι μια συνταγή που μιλάει στην καλλιεργημένη γαστρονομικά γλώσσα των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο! Γιατί[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 250 γρ. καπνιστή πέστροφα 400 γρ. ανθότυρο 4 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4[...]
Πηγή: icookgreek.comthe recipe in english υλικά 3 κουταλιές γιαούρτι 2% 2 κουταλιές sour cream 4 κουταλάκι σάλτσα χορσράντις 100γρ καπνιστή πέστροφα, ψιλοκομμένη 2 αυγά βραστά,[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr10 πατατούλες μικρές νέας εσοδείας 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr