Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Είκοσι λεπτά αρκούν για να γευτείτε ένα πιάτο αξιώσεων, ιδεώδες για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη αλλά και όσους μένουν πιστοί στις αρχές της[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 πακέτο φύλλο χωριάτικο εμπορίου (450γρ. – 500γρ.) ½ κιλό μπακαλιάρος ¾ κιλού κολοκύθι 2 φλιτζ. γάλα 100γρ. ρύζι μουλιασμένο σε νερό ½ φλιτζ. σταφίδες 1 ρόδι[...]
Πηγή: cooklos.grΑφου πλησιαζουμε στην εθνικη μας γιορτη,οπου ο βακαλαος επιβαλλεται ας τηρησουμε την παραδοση με μια οχι και τοσο παραδοσιακη συνταγη,μα είναι... ...σπεσιαλιτε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα): 4 μέτριες σουπιές (περίπου 1 κιλό) 1 μεγάλο κρεμμύδι λίγο λάδι 1 χούφτα σταφίδες 1 ματσάκι μαιδανό 1 φλιτζάνι καφέ κουκουνάρια. [...]
Πηγή: greekcook.grΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grΣυστατικά ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 4φλ.αλεύρι 1/2φλ.λευκό κρασί 1/3φλ.λάδι Μια πρέζα αλάτι Νερό όσο πάρει για να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη ζύμη ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ [...]
Πηγή: zannetcooks.comΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟ βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Παραμονή Ευαγγελισμού και για σήμερα σας υποσχέθηκα μια ...λίγο πιο εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο και πάλι κατεψυγμένο!! Όχι δεν κάνω ούτε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια 4 άτομα 600 γραμμ ψάρι 80o γραμμ τσουκνίδες 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο 4 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε φετούλες 5,6 φρέσκα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά Χταπόδι 1 1/2 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο Κόκκινο ξηρό κρασί 1 φλυτζάνι του τσαγιού Πατάτες 5-6 ολόκληρες Ελιές 10-15 κομμένες χωρίς κουκούτσια Δάφνη 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΚλασική γαλλική συνταγή που παντρεύει φιλέτο γλώσσας με ολόφρεσκη σταφίδα και όλα αυτά σε μια απαλή - οι Γάλλοι είναι ειδικοί στο είδος - λευκή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html27/10/15 Αν δοκιμάσατε χθες το αρωματικό ψαρονέφρι με κρύα sauce σταφίδας , σήμερα έχουμε και συνέχεια. Τσιπούρα με κρύα sauce σταφίδας με σάλτσα που είτε μας[...]
Πηγή: zannetcooks.com500 γρ γαύρος ή σαρδέλες αλεύρι για αλεύρωμα λάδι για το τηγάνισμα των ψαριών (δείτε “Μυστικά” [1]) 500 γρ κρεμμύδια ξερά 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr