κολοκυθοπιτα αλμυρη ηπειρωτικη | deep για καλεσμενους | ανθος αραβοσιτου με μπισκοτα | κοτομπουκιες αργυρω | keik mpanana kouvertura | ροξακια νηστισιμα αργυρω | η πιο υγρη σοκολατοπιτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις δαμασκηνα μπακαλιαρος

Βρέθηκαν 30 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Σουπιές!

Σουπιές λεμονάτες με μαρούλι Φανταστικό φαγάκι διαίτης! 1 κιλό σουπιές φρέσκιες ή και κατεψυγμένες Μαρούλι ή αντίδια 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 σκόρδα φρέσκα Λίγα[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
Καλοκαιρινό Ταρτάρ Τσιπούρας με Πουρέ Αβοκάντο[...]

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]

Πηγή: caruso.gr
Πικάντικη Σαλάτα Καλαμαράκια

πικάντικη σαλάτα καλαμαράκια Πικάντικη Σαλάτα Καλαμαράκια   Υλικά χοντρό αλάτι 2 κουταλιές σούπας λάδι 1 κιλό μικρά καλαμαράκια 1 μέτριο κολοκυθάκι 4 μέτριες[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Πικάντικη Σαλάτα Καλαμαράκια

πικάντικη σαλάτα καλαμαράκια Πικάντικη Σαλάτα Καλαμαράκια   Υλικά χοντρό αλάτι 2 κ.σ. λάδι 1 κιλό μικρά καλαμαράκια 1 μέτριο κολοκυθάκι 4 μέτριες ντομάτες[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Σεβίτσε: τι είναι & το τέλειο μεξικάνικο[...]

Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]

Πηγή: pandespani.com
Σαλάτα με καπνιστό σολομό

ΥΛΙΚΑ 50 γρ. ρόκα 50 γρ. φύλλα κιχώριου (ή αλλιώς αντίδια ή αντίβ) 100 γρ. φέτες καπνιστού σολομού 20 γρ. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 κουταλιά κάπαρη[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Μύδια …“ζαρντινιέρες”, με pesto βασιλικού[...]

1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια 2 πόδια σέλερυ κομμένα σε κυβάκια 1 πράσο (το λευκό μόνο μέρος) ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Έξυπνα μυστικά για ν’ αγαπήσει το παιδί μας το[...]

«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
ψάρι ψητό στο φούρνο - Pandespani.com

Έχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]

Πηγή: pandespani.com
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χταπόδι μαρινάτο στα κάρβουνα

Για τη Σαρακοστή και μέχρι να φτάσουμε στο αρνί του Πάσχα, συνήθως απολαμβάνουμε θαλασσινούς μεζέδες και σαλάτες, ακόμα κι αν δεν ανήκουμε σ' εκείνους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σουπιές με αντίδια και βλήτα

Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σουπιές καθαρισμένες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια ½ κιλό αντίδια ½ κιλό βλήτα 1 μεγάλο ή 2 μικρά κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα 2-3[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ορεκτικό: Ψητές γαρίδες με καλαμποκίσια[...]

Υλικά(για 5 άτομα) 5 φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες καλά 5 γρ.πάπρικα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τα καλαμποκίσια pancakes 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ. γ. σόδα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαριδοπίλαφο

Ένα νόστιμο νηστίσιμο φαγητό που στέκει άνετα και σε εκτός νηστείας περιόδους. Έτσι το τιμούν νηστεύοντες και μη νηστεύοντες και δεν χρειαζόμαστε διπλά[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Φιλέτο σολομού με καραμελωμένο κιχώριο και[...]

ΥΛΙΚΑ 150 γρ. φιλέτο σολομού (χωρίς πέτσα) 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη 70 γρ. κιχώριο (ή αλλιώς αντίδια ή αντίβ), κομμένο στη μέση 10 γρ.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Καλαμαράκια γεμιστά αλλιώς: με μυρωδικά και φέτα

Λίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καλαμαράκια ψητά με ελαφριά σάλτσα Ταρτάρ

Αναρτήθηκε στις 06/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Σως - Dressings, Ψάρι - Θαλασσινά Καλαμαράκια ψητά με ελαφριά σάλτσα Ταρτάρ Τραγανά[...]

Πηγή: sintayes.gr
Καλαμάρια γεμιστά με φέτα και βότανα

Λίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα ψήσω κι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
γαριδομακαρονάδα στο χαρτί, στη λαδόκολλα for[...]

Ιταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]

Πηγή: pandespani.com
σαρδέλες ψητές στο χαρτί - Pandespani.com

…άλλως πως σαρδέλες ψητές στο χαρτί ή στη λαδόκολλα -η διατύπωση τεχνική. Σκέψη όμως και πρόθεση ήταν να δραπετεύσουν (με λίγη βοήθεια) οι νόστιμες σαρδέλες[...]

Πηγή: pandespani.com
ΦΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑ

Υλικά : 500 γρ. μεγάλες γαρίδες ξεφλουδισμένες 350 γρ. μαλλιά αγγέλου ή φιδές 900 ml ζωμός κοτόπουλου, φρέσκος ή σε κύβους 375 ml καυτερός χυμός λαχανικών (σε[...]

Πηγή: yumyum.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy