βεφα αλεξιαδου μοσχαρι στιφαδο | γλασο βανιλιας ακης | συκωταρια τροποι μαγειρεματος | χυλοπιτες μετσοβου συνταγη | κοτοκεφτεδες με βρασμενο κοτοπουλο | μπισκοτα σαν παπαδοπουλου γεμιστα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις λαδοτυρι

Βρέθηκαν 52 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μπακαλιάρος: αντί για κροκέτες - στη σχάρα!

Αν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πέρκα στο φούρνο

Υλικά (Σερβίρει 4 ) 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κ.σ. μουστάρδα απαλή 1 κ.σ. κάρυ χυμός 2 λεμονιών ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα 1 ματσάκι[...]

Πηγή: sidages.gr
ΨΑΡΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ

Υλικά (2-4 μερίδες) : 2 φιλέτα από ψαρί μπακαλιάρο ή πέρκα ή φαγκρί ή λαβράκι 1 κομμάτι τζίντζερ 3 εκατοστά περίπου τριμμένο στον τριφτή 2 κρεμμυδάκια πράσινα[...]

Πηγή: yumyum.gr
Ψάρι με κρεμμυδάκια (

Σαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Πέρκα στο φούρνο

Για 4-6 άτομα: 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή 1κουταλιά σούπας κάρυ χυμός 2 μεμόνια ξύσμα ελαιόλαδο 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα 1[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πέρκα λεμονάτη

Με τέτοια ζέστη ποιός θέλει να είναι με τις ώρες στην κουζίνα; Ας φτιάξουμε ένα φαγάκι εξπρές, έτοιμο σε ελάχιστο χρόνο, νόστιμο και ελαφρύ! Υλικά για 4 άτομα[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Ψάρι Φέτες στο Φούρνο με Ντομάτα (ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ)

Χρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Ψάρι με πέστο και ντομάτα στη λαδόκολλα

Ελαφρύ, καλοκαιρινό και νόστιμο φαγητό. Γίνεται με όλα τα μεγάλα ψάρια ή ψάρι φιλέτο όπως: φιλέτο μπακαλιάρου, πέρκα, γλώσσα, λιθρίνια! Τι χρειαζόμαστε: 4[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ψάρι πανέ σε κρούστα βρώμης

Τι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό 2/3 φλ. αλεύρι μια πρέζα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πέρκα αλα κρεμ

Γρήγορη συνταγή, παραλλαγή μίας Γαλλικής. Απλά δοκιμάστε τη! Τι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα πέρκας 1 κρεμμύδι σε λεπτές φετούλες 1 ποτήρι κρασιού καλό ξηρό κρασί 3[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ψάρι με λαχανικά

Συνταγή ελαφριά αλλά πολύ πολύ νόστιμη... Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια φιλέτο ψαριού (μπακαλιάρος, γλώσσα, πεσκανδρίτσα, κοκκινόψαρο, περκα, πανγκάσιους) 2-3[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Υλικά (για 4 άτομα) 800γρ Πέρκα (περίπου 2 φιλέτο μέτρια) περίπου 1 κιλό πατάτες (μεγάλες) σκόρδο  μαϊντανό  αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο  τριμμένη φρυγανιά[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Πέρκα με βότανα και βερμούτ

Υλικά 4 φιλέτα πέρκας 4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι (το έχω φτιάξει και με ξερό, όμως το φρέσκο είναι καλύτερο) 8 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό 2 δαφνόφυλλα (κατά[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Πέρκα ψητή

Υλικά 2 φιλέτα πέρκας 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές φρέσκο ​​βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΤΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ[...]

Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Broiled Black Sea Bass/Μαύρη Πέρκα Ψητή

Good morning everyone, hope you've been enjoying the hot summer days!!! I just came back from a mini "gone fishing" vacation. My hubby did the fishing part, I[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy