Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Η πέρκα είναι ένα ψάρι που ως γεύμα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικά καροτένια, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Επιπλέον διατίθεται σε φιλέτα χωρίς[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο πορτοκάλι είναι μοναδικός σύντροφος του ψαριού, ειδικά για ψήσιμο στο φούρνο. Ψήνουμε φινόκιο και τελειώνουμε το φαγητό με φιλέτο λευκού ψαριού και χυμό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣτην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα σερβίρω ένα από τα πιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ Εσαουίρα είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο Δυτικό Μαρόκο που βρέχεται από τον Ατλαντικό. Τι καλύτερο λοιπόν από μια παραδοσιακή ψαροσυνταγή των ντόπιων[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε "φτερά" θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή πέρκας με λαχανικά. Όσο για τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά Για το κίμπε 1 φλ. πλιγούρι 350 γρ. φιλέτο λευκού ψαριού (π.χ. πέρκα, μπακαλιάρος) 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού Αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠολύ ελαφρύ και μυρωδάτο ψάρι, μια συνταγή της φίλης μου Κατερίνας Ν. που το μαγειρεύει εξαιρετικά και το λατρεύουν τα παιδιά της. Αρέσει και σ' εμάς πολύ και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣήμερα η μέρα έπρεπε να έχει ψάρι, έχουμε αυξήσει την κατανάλωση ψαριού σε δυο φορές την εβδομάδα. Ξεφυλλίζοντας το τελευταία τεύχος του γαστρονόμου υπήρχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα φιλέτα ψαριού είναι μια πολύ καλή λύση, για γρήγορο και ελαφρύ μαγείρεμα και όταν τα κρεατικά γενικώς δεν είναι της αρεσκείας σου (όπως στην δική μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παραλλαγή της αγαπημένης μου τηγανόσουπας του navarino ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φιλέτο πέρκας 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά: 3-4 πράσα κομμένα σε ροδέλες 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες 1 σελινόριζα κομμένη σε μικρούς κύβους 4-5 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 1 κύβο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό φιλέτο πέρκας 1/2 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 1 φλυτζ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα δικό μας, πρωτότυπο και (κατά την προσφιλή μας συνήθεια) γρήγορο και ευκολότατο πιάτο που τονίζει την ιδιαίτερη γεύση που έχει το φιλέτο της γλώσσας.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ πέρκα είναι από τα αγαπημένα μας ψάρια. Συνήθως την αγοράζω φιλέτο, υπάρχει φρέσκο και κατεψυγμένο. Έχει κρουστό κρέας που βοηθά στο ψήσιμο και το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr