Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Αυτό το πιάτο το ετοιμάζω από τα φοιτητικά χρόνια στου Ζωγράφου, για καλοκαιρινή ευχαρίστηση. Φυσικά βάζουμε και σαρδελίτσα κι ό,τι άλλο ψάρι γουστάρουμε. Το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΔυο παρόμοιες εκδοχές για γαριδες που μπορουν να γινουν και νηστισιμες,αν στη πρωτη αφαιρεσετε την κρεμα και στη δεύτερη τη φετα ...με τσίπουρο 500 γρ.γαρίδες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕπειδή, καθώς γνωρίζετε, ο σολομός με τα ω3 λιπαρά του αποτελεί για τον οργανισμό μας ένα υπερπολύτιμο φαγητό και επειδή ως μεσόγειοι, μας πέφτει λίγο βαρύ[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣυνταγές για τηγανητά καλαμαράκια κυκλοφορούν πολλές στη μπλογκογειτονια και όχι μόνο. Γιατί να παρουσιάσω ακόμη μία?Λοιπόν... ....πάντα είχα ένα θέμα πώς να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Αν και φημίζομαι για την ...μετριoφροσύνη μου, σήμερα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να περιαυτολογήσω λιγάκι, λέγοντας σας ότι το φαγητό που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜε ένα κλικ έχετε μεγέθυνση της φωτογραφίας Σημείωση: Πολλές φορές τα νοστιμότερα φαγητά γίνονται με εμπνεύσεις της στιγμής και ανάλογα με τα υλικά που έχουμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: ψηφίσαντες και μη ψηφίσαντες ...ευφράνθητι!!! Σήμερα σας ετοίμασα ένα πεντανόστιμο και πολύ ελαφρύ έδεσμα και μάλιστα by accident που λέμε και στα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παραλλαγή της αγαπημένης μου τηγανόσουπας του navarino ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φιλέτο πέρκας 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜιλάμε για μικρές γαριδούλες του Αιγαίου που γίνονται ένα νόστιμο κι ορεκτικό μεζεδάκι με τα χρώματα του φθινοπώρου, εξ'ου και το όνομα :) (συν τα αρωματικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜη με πάρετε με τις πέτρες! Σήμερα σκέφτηκα να μετουσιώσω ένα πικάντικο μεζέ των μεζεδοπωλείων σε κύριο φαγητό. Το έμπνεύστηκα και το έφτιαξα για πρώτη φορά.[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟμολογώ, έπεσα σε ματαιοδοξία. Αυτή τη φορά ήθελα να τους μπω στο μάτι. Να τις ξεπεράσω σε έμπνευση "τις μαγείρισσες" κι έτσι ολίσθησα στο ατόπημα του[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr