Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
Ξέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν πολύ στο στομάχι τα τηγανιτά γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚαι όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 800 γρ μπακαλιάρος 1 αυγό, 110 γρ αλεύρι, 60 γρ βούτυρο, μαϊντανός, μισό λίτρο γάλα, αλάτι, πιπέρι, λάδι για τηγάνι, 1 φύλλο δάφνης Εκτέλεση Βάλτε τον[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΣούπα θαλασσινών “το καλάθι του ψαρά”! Άτομα: 6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 40΄, Κόστος: 20 € ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μύδια 12 μεγάλες[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) βούτυρο ή μαργαρίνη: 1 φλιτζάνι, για τα φύλλα και τη γέμιση μπακαλιάρος ή πεσκανδρίτσα:[...]
Πηγή: icookgreek.comΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr…Λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή; Λέει η παροιμία θέλοντας να δείξει ότι σ’ όποια ημερομηνία και αν πέσει η κινητή γιορτή της Πασχαλιάς , ο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΠολύ καιρό δεν έχουμε να φτιάξουμε ψάρι? Και μια και κρύωσε ξαφνικά ο καιρός μιά νόστιμη και θρεπτική ψαρόσουπα είναι ό,τι πρέπει... Υλικά 1 κιλό κοκκινόψαρο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά 4 φιλέτα ψάρι πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα χυμός απο 2 μανταρίνια 1 κουταλιά κόκους απο διάφορα πιπέρια σπασμένα ελαφρά ξύσμα απο ένα μανταρίνι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΝόστιμο, εύκολο, απλό, λευκόσαρκο φιλέτο ψαριού, πασπαλισμένο με μια γερή δόση κουρκουμά και τηγανισμένο σε καυτό ελαιόλαδο. Λιτές, ξεκάθαρες γεύσεις και[...]
Πηγή: kitchenstori.es4 μπακαλιαράκια (250-300γρ.) 5 κλαδακια δενδρολίβανο 2 κλαδάκια θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 τσούσκα πιπεριά ψιλοκομμένη 6 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.gr