Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 16 γαρίδες 15 γρ. πράσινο κάρι Spicy teriyaki 150 γρ. ελαφριά σόγια σος 200 ml μίριν (γλυκό ρυζόκρασο) 220 γρ. ζάχαρη Φλούδες από 2 λάιμ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι σας έχω σήμερα! Το μενού έχει ψάρι. Συγκεκριμένα τσιπούρα πελαγίσια. Είπα όμως, αντί απλά να την ψήσω και να φτιάξω μια σαλάτα και λίγο ρύζι, να κάνω κάτι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4 μερίδες) : 700 γρ. μέτριες γαρίδες καθαρισμένες και κομμένες εγκάρσια στη μέση, παγωμένες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/4 φλιτζ. ασκαλόνια[...]
Πηγή: yumyum.grΤα chow mein, δηλαδή τα κινέζικα τηγανιτά noodles είναι πιάτο πανεύκολο στην παρασκευή και πεντανόστιμο! Το καλό είναι ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι με τους[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΩς blog έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις κουζίνες της Ασίας. Σκοπεύουμε να παρουσιάζουμε τακτικά αυθεντικές ασιατικές συνταγές, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κίτρινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι μεγάλο 300-400 γρ φιλέτο τόνου 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κουταλιά πάστα κάρι ή 2[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) 750 γρ γαρίδες μέτριες, ξεφλουδισμένες, καθαρισμένες, κομμένες εγκάρσια στα δυο και παγωμένες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/4 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυστατικά 800γρ.ψάρι φιλέτο 1κ.σ.χυμός λεμόνι 1/2κ.γλ.κόκκινο πιπέρι 3κ.σ.σησαμέλαιο 1 κρεμμύδι 3κ.σ.σέλινο ψιλ/νο ½ κιλό κινέζικο λάχανο [...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ συνταγή αυτή θέλει οργάνωση καθώς χρειάζεται να μαρινάρετε πρώτα για 8 ώρες το σολομό και μετά να τον ψήσετε. Το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείξει με τον[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ συνταγή αυτή θέλει οργάνωση καθώς χρειάζεται να μαρινάρετε πρώτα για 8 ώρες το σολομό και μετά να τον ψήσετε. Το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείξει με τον[...]
Πηγή: xrysessyntages.com