Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Και των Βαΐων τρώμε ψάρι! Τον παστό μπακαλιάρο στην Κρήτη τον αγαπούμε πάρα πολύ. Ειδικά στην ενδοχώρα που σε παλιότερες εποχές η πρόσβαση σε φρέσκο ψάρι ήταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) 16-20 σαρδέλες 1 λεμόνι ο χυμός + επιπλέον για το σερβίρισμα αλεύρι, λάδι για τηγάνισμα ηλιανθέλαιο. Για τα λουβιά: 2 φλ. λουβιά (φασόλια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 150 γρ. γαρίδες χωρίς κέλυφος 2 κουταλάκια σάλτσα ταμάρι (ή απλή σάλτσα σόγιας αν δεν σας ενοχλεί η γλουτένη) 2 κουταλάκια ελαιόλαδο 75 γρ. νουντλ[...]
Πηγή: xrysessyntages.comυλικά 1 1/2 κ. καλαμαράκια μέτρια 3/4 φλ.τσ. ρύζι τύπου καρολίνα 200 γρ. σέσκουλα ή σπανάκι 200 γρ. μυρώνια, καυκαλήθρες, μαϊντανό 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠρομηθευόμαστε φιλέτα από γλώσσα, γαλέο, λαβράκι, ουρές πεσκανδρίτσας, τσιπούρα, επιλέγουμε τον χυλό και τη σάλτσα που μας αρέσει και ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜετά τα κοντοσούβλια, τα κοκορέτσια, τα παϊδάκια, τα συκώτια και όλα τα άλλα κρεατοειδή που καταβροχθίσαμε το σάββατο, αποφάσισα σήμερα να κάνω κάποιο από τα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜεσημέρι καλοκαιριού στα Γιάννενα, σε γιορτινό τραπέζι στην καρδιά του νησιού της Παμβώτιδας και το πιρούνι μου πήρε φωτιά. Μετά τα βατραχοπόδαρα , από την[...]
Πηγή: bostanistas.gr