Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!! Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι ένα ρυζότο θα μπορούσε να είναι τόσο νόστιμο!!! Ένιωθες ότι είχες βουτήξει μέσα στη[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα λαβράκι ή λιθρίνι 1 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 μέτρια καρότα κομμένα σε λωρίδες 2 μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΟ Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4 άτομα Για το ριζότο 300 γρ. ρύζι αρμπόριο, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο, 200 γρ. μανιτάρια του δάσους, κομμένα φέτες, 50 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο λαβράκι 120 γρ. πατάτες σπαστές με κόλιανδρο 80ml σάλτσα από μύδια και γάλα καρύδας, 1 μικρό κολοκυθάκι ψημένο, ραπανάκι σε λεπτές φέτες. Για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com