Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Για το λαδόλεμονο 1 κ. σ. μέλι ½ κ.σ. μουστάρδα απαλή χυμό και ξύσμα απο 2 λάιμ 150 ml ηλιέλαιο ½ τσίλι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα κόλιανδρου ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 ποτήρια του νερού ρύζι Καρολίνα 1 μεγάλο μπρίκι καυτό νερό (500 ml) 3 κ. σούπας φρέσκο αγελαδινό βούτυρο + 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: e-sofia.grΝτήαρ ανάγνωστερ αν σου αρέσκει το ψάρι τζιαι δεν εξανάφαες χτένια χάνεις! Είναι ενα μέλιν! Ήβρα προχτες φρέσκα καθαρισμένα στο ψαρά μου τζιαι επιασα λλία.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός Βούτυρο λιωμένο Κρέμα γάλακτος, χτυπημένη Ζωμός ψαριού Ζωμός από μύδια Ντομάτα αποφλοιωμένη Ricard Ξερά μυρωδικά Φρέσκα μυρωδικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami8 γαρίδες Νο1 με κεφάλι και ουρά, 200γρ καλαμάρι ζουλιέν, 250γρ μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα, 100γρ σπανάκι σοτέ, 50γρ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο, 400γρ ζωμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝτομάτες Κρεμμύδια ξερά Κολοκυθάκια Μαϊντανός Σκόρδο Βούτυρο Ελαιόλαδο Ντέμι γλας Δάφνη Αλάτι Πιπέρι Ζωμός από γαρίδες Αφού καθαρίζουμε τις γαρίδες, βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΡύζι Αρμπόριο Κρεμμύδι ξερό Κρεμμύδι φρέσκο Κρασί λευκό Αλάτι Πιπέρι Λεμόνι Κουκουνάρι Σαφράν Μαϊντανός Εστραγκόν Μασκαρπόνε Υλικά για μπαρμπούνι Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝτομάτες Κρεμμύδια ξερά Κολοκυθάκια Μαϊντανός Σκόρδο Βούτυρο Ελαιόλαδο Ντέμι γλας Δάφνη Αλάτι Πιπέρι Ζωμός από γαρίδες Αφού καθαρίζουμε τις γαρίδες, βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΤουΐλ στα γαλλικά σημαίνει κεραμίδι. Είναι λεπτά μπισκότα σε σχήμα κεραμιδιού που τα χρησιμοποιούμε για γαρνιτούρα παγωτών και άλλον γλυκισμάτων. Με αυτη τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι μακαρονάδες, για τους Ιταλούς, είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο! Έχουν αυτό που λέμε «κόλλημα» με την αυθεντικότητα και τον τρόπο εκτέλεσης κάθε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr