Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Σε ένα από τα ταξίδια μου στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, δοκίμασα ένα εκπληκτικό πιάτο σε ένα μικρό, συνοικιακό εστιατόριο στη Saint Germain γεμάτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 1 φλιτζάνι ξύδι για να βράσουμε με το χταπόδι ½ φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λεπτά[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό φιλέτο ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα ή μπακαλιάρο), 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μέτριο πράσο (μόνο το άσπρο) κομμένο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΝα και μια συνταγή πάστας που μπορείς να ετοιμάσεις εκ των προτέρων. Είναι ιδανική για πάρτι ή συνάξεις φίλων. Πολύ εύκολη και ιδιαίτερα νόστιμη. Αν θέλεις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦανταστικό ορεκτικό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Chefoulis Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄- 20΄, μαγείρεμα 60΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 21/10/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Πίτες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Πίτα με σολομό και πράσο Μια υπέροχη, πανεύκολη πίτα με[...]
Πηγή: sintayes.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640 που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (2 μερίδες) : 175 γρ. σος σαφράν (η συνταγή παρακάτω) 200 γρ. φιλέτο φρέσκου σολωμού 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα 2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα 150[...]
Πηγή: yumyum.grΓια 4-6 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 πράσο, τα λευκά και τρυφερά πράσινα μέρη, χοντροκομμένα 1 μέτριο φινόκιο χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 πέστροφες μεσαίου μεγέθους 200 γρ. άπαχο ζαμπόν 2 χοντρά πράσα 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 3 σκελίδες σκόρδου 1/2 κουταλάκι πάπρικα 1 φύλλο δάφνης 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο χταπόδι στιφάδο είναι απ’ τους πιο νόστιμους νηστίσιμους μεζέδες καθώς συνδυάζει τη βαθιά γλύκα απ’ τα κρεμμυδάκια με τη μελωμένη σάλτσα κρασιού που[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (Για 6 άτομα) 1 κιλό φιλέτο σολομού, χωρίς πέτσα, καλύτερα από το κέντρο του ψαριού για να έχει περίπου ομοιόμορφο πλάτος 1 πακέτο ξεπαγωμένη ζύμη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι γαρίδες σαγανάκι είναι κλασικός ελληνικός μεζές απ’ τους καλύτερους μάλιστα, καθώς χρησιμοποιεί το εθνικό μας τυρί, τη φέτα σε συνδυασμό με ντομάτα, για να[...]
Πηγή: caruso.gr500 γρ γαρίδες νο 2 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο 100 γρ καρότα 100 γρ πράσα 2 σκ σκόρδο με φλούδα 150 κρασί κόκκινο γλυκό μαυροδάφνη 50 μλ κονιάκ 100 βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr11/2 κιλό μπακαλιάρο (φρέσκο η κατεψυγμένο) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2-3 σκελίδες σκόρδο (τριμμένο) 3-4 ντομάτες (τριμμένες η ψιλοκομμένες) 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (2 μερίδες) : 175 γρ. σος κρόκου (η συνταγή παρακάτω) 200 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα 2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα 150[...]
Πηγή: yumyum.gr