Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Ένα φαγητό που δοκίμασα στην πεθερά μου σας γράφω σήμερα. Κάτι σαν τις σουπιές με σπανάκι , μόνο που εδώ έχουμε βακαλάο με σπανάκι. Εύκολο και γρήγορο. Δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα πιάτα που έφτιαχνε η μάνα μου στις 25 Μαρτίου και των Βαΐων (αλλά και άλλες φορές), ήταν σκορδαλιά , με βακαλάο που τηγάνιζε σε κουρκούτι. Για ακόμα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο φιλέτο πέρκας είναι ένα αγαπημένο ψάρι για μας τους δύο που στον μεν σύζυγο δεν αρέσουν τα ψάρια ιδιαίτερα και σε μένα δεν μου αρέσουν τα μικρά εκτός και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ πρόσφατα, ο Διονύσης που δουλεύει εκεί, φροντίζει να με ενημερώνει για τα νέα προϊόντα και να με προκαλεί να τα δοκιμάσω :-p[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜε κοιτάζει το μύδι, το κοιτάζω λοξά. Περνάω από το διάδρομο και κάνω πως δεν το βλέπω. Πάρε με! Κάνε με δικό σου μου φωνάζει. Είσαι δύσκολος του λέω. Τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜιλώντας για τα μύδια που είχα φτιάξει τις προάλλες με το φίλο μου τον Θοδωρή, μου λέει: "κάνε τα αχνιστά. Τα έκανα και ήταν τέλεια". Ε και αφού πήρα φόρα, τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌπως σας έλεγα στο περασμένο ποστ , αφού καθάρισα τα μύδια, πέρασα στην μακαρονάδα μέσα στην οποία τα ονειρευόμουν. Ήταν μία από τις ωραιότερες μακαρονάδες που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤελικά κι αυτή η Δευτέρα ξημέρωσε. Κι ο ήλιος βγήκε από την Ανατολή όπως κάθε μέρα και ουχί απ΄ τη Δύση. Κι αφού βγήκε από την Ανατολή και όσο μπορώ/ούμε,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΞεκινάω το μήνα με το αγαπημένο μου φαγητό: ζυμαρικά. Κι όταν συνδυάζεται με σολομό και είναι εύκολο, γρήγορο και light, είναι ακόμα καλύτερο. Συμπαθάτε με για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΛατρεύω τα ζυμαρικά. Μου αρέσει να τα τρώω με οποιαδήποτε σάλτσα. Από απλή έως πολύπλοκη. Το αστείο είναι, ότι ενώ στον περισσότερο κοσμο αρέσουν τα μακαρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι λιαστές ντομάτες είναι σίγουρα ένα πολύ γκουρμεδιάρικο μεζεδάκι, πολυαγαπημένο και πεντανόστιμο. Μπορούν να φαγωθούν σκέτες ή να προστεθούν σε σαλάτες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤον μαρινάτο γαύρο τον έμαθα εδώ και πολλά χρόνια στην ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Είναι από τους νοστιμότερους που έχω φάει ποτέ. Αλλά ακόμα πιο νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌταν ήμουν στην Αθήνα, είχα κατά νου να μαγειρέψω στην κόρη μου ό,τι δεν μαγειρεύει αυτή! Έτσι, μέσα στα σχέδια ήταν να της κάνω και λίγο ψάρι. Η σχέση μου με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό έχει πέσει ψαροφαγία. Μου αρέσουν τα ψάρια αλλά σιχαίνομαι το καθάρισμα. Μην τα ξαναλέω ε; :-p Οπότε μια χαρά είναι τα φιλέτα γλώσσας και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΔιακόπτω κυρίες και κύριοι το ροή των ποστ όπως είχα σχεδιάσει να τα βάλω, για να βάλω κάτι που βρίσκεται στα μπλογκοσυρτάρια μου εδώ και 7 χρόνια και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Τζένη κατάγεται από τη Ζάκυνθο αλλά μένει στο Βόλο. Με παρακολουθεί από πέρυσι από το φωτογραφικό μου μπλογκ . Όταν άνοιξα αυτό εδώ, με χαρά μου έστειλε μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίσαστε από αυτούς τους τύπους που στο άκουσμα της λέξης σκορδαλιά , ξινίζετε μουτράκια; Και ακόμα χειρότερα, δύο φορές το χρόνο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, να πρέπει να την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ και πολύ καιρό, είχαμε συνεργαστεί με τον Κώστα για να κάνει σουπιές με σπανάκι. Ο Κώστας είχε σπανάκι από τον κήπο του, αλλά μέχρι τότε, δεν το είχε κάνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΞέρω, ξέρω. Κανονικά, το ριζότο γίνεται με ρύζι ειδικό για ριζότο. Ναι αλλά δεν είχα! Είχα όμως ωραία ιδέα και την υλοποίησα με άλλο ρυζάκι. Πειράζει; Εσείς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr