Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά 700 γρ υγραλάτο ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο 120 ml ελαιόλαδο 120 γρ κρεμύδι ψιλοκομμένο 150 ML κρασί λευκό γλυκό 250 ML ζωμό από πετρόψαρα 250 γρ ελληνικό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΧωρίς ρύζι αλλά με πλιγούρι, πολλά μυρωδικά, αμύγδαλα και λίγη καβουρόψυχα. Είναι απλούστερο να γεμίσετε ένα μεγάλο, αλλά, αν θέλετε, με την ίδια γέμιση[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολύ λίγα πράγματα «σνομπάρω» στο φαγητό. Ένας συνδυασμός που δεν είναι ο καλύτερός μου, είναι το ψάρι με την ντομάτα. Ούτε ακόμα και η θεϊκή σούπα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 24 μεγάλες γαρίδες 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο μαϊντανό για το γαρνίρισμα φέτες λεμονιού για το γαρνίρισμα Για τη σάλτσα ντομάτας 2 ώριμες τομάτες 4[...]
Πηγή: komothnh.pblogs.grΥλικά: 4 πέστροφες 100 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα αλάτι πιπέρι λίγο χυμό λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τις πέστροφες, τις καθαρίζουμε, τις στεγνώνουμε,[...]
Πηγή: greekcook.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο βασικό ερέθισμα για τη σημερινή μας συνταγή ήταν η “πρώτη ύλη”: Μια πέστροφα και τι πέστροφα... Η καταγωγή της από ένα ορεινό χωριό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. κατεψυγμένα καλαμαράκια σε ροδέλες 250 γρ. ριζόνι BARILLA ή κριθαράκι ψιλό 1 σάλτσα Ναπολιτάνα BARILLA 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ 1 ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕΤΡΙΟ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ 1.5 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ 285 ΓΡ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 350ΓΡ ΜΥΔΙΑ 1.5 ΚΟΥΤΑΛΙΑ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌποιος παρακολουθεί συστηματικά το blog μου, σίγουρα γνωρίζει ότι είμαι θιασώτης της υγιεινής διατροφής. Επιπλέον, χωρίς να είμαι ο ίδιος vegetarian, φροντίζω[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr