Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. καλαμάρι σε κομμάτια KALLIMANIS 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας τοματοπελτέ 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα ψήσω κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πως φαντάζεστε την γλώσσα της πεθεράς? Μακριά, ίσως πικάντικη, τραγανή και φουσκαλιασμένη! ???? Σήμερα σας έχω μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 4 φιλέτα πέρκας 4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι (το έχω φτιάξει και με ξερό, όμως το φρέσκο είναι καλύτερο) 8 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό 2 δαφνόφυλλα (κατά[...]
Πηγή: greekmasa.grΛατρεύω τα ζυμαρικά. Μου αρέσει να τα τρώω με οποιαδήποτε σάλτσα. Από απλή έως πολύπλοκη. Το αστείο είναι, ότι ενώ στον περισσότερο κοσμο αρέσουν τα μακαρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Φίνο ορεκτικό με σολομό και κολοκυθάκια. Εντυπωσιακό σαν παρουσία αλλά και ιδιαίτερα εύγευστο, με υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια το σολομό 2 φιλέτα φρέσκο σολομό χωρίς την πέτσα λίγο πιπέρι 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες πιπέρι καγιέν 1/2 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες κρατάμε χωριστά τα κεφάλια και τα[...]
Πηγή: argiro.grΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Φίνο ορεκτικό με σολομό και κολοκυθάκια. Εντυπωσιακό σαν παρουσία αλλά και ιδιαίτερα εύγευστο, με υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr