Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ "Ιδιαίτεροι τρόποι να μαγειρεύουμε ψάρια" παρουσιάζουμε σήμερα. Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΩς blog έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις κουζίνες της Ασίας. Σκοπεύουμε να παρουσιάζουμε τακτικά αυθεντικές ασιατικές συνταγές, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι πράσινες σαλάτες είναι το καταλληλότερο συνοδευτικό για ψητά κρέατα ή ψάρια. Πολλές φορές όμως, μπορούν να αποτελέσουν ένα ελαφρύ πλήρες γεύμα από μόνες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτή η συνταγή ήταν έμπνευση της στιγμής! Χρόνος για μαγείρεμα δεν υπήρχε, πείνα μεγάλη υπήρχε επίσης, επομένως το πιο εύκολο ήταν να αξιοποιήσουμε ό,τι υπήρχε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα chow mein, δηλαδή τα κινέζικα τηγανιτά noodles είναι πιάτο πανεύκολο στην παρασκευή και πεντανόστιμο! Το καλό είναι ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι με τους[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ σημερινή μας συνταγή είναι ένα πιάτο που προέρχεται από την Τσεχία. Η τσέχικη κουζίνα μας αρέσει ιδιαίτερα, αλλά δεν την έχουμε μελετήσει τόσο ώστε να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤώρα που καλοκαιριάζει, οι μέρες σηκώνουν παραλία, τάβλι και για τους μερακλήδες ένα ουζάκι με τον κατάλληλο μεζέ. Και τι καλύτερο να συνοδεύσει ένα ούζο δίπλα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο χταπόδι στιφάδο είναι μία κλασική παραδοσιακή ελληνική συνταγή που φτιάχνεται πρακτικά παντού. Από την Κρήτη έως το Άγιο Όρος! Κατά την προσωπική μας άποψη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ λέξη teriyaki στα ιαπωνικά σημαίνει "γυαλιστερό ψήσιμο". Και αυτό γιατί η σάλτσα με την οποία ψήνεται το φαγητό του δίνει μία γυαλιστερή όψη. Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα είναι μια από εκείνες τις φορές που η συνταγή μας έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό γιατί έχει αρκετά βήματα στην παρασκευή της, αλλά απαιτεί και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΉρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, αλλά σίγουρα δεν το φτιάχνω συχνά. Κι αυτό, επειδή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο αποψινό πιάτο είναι μία δική μας πρωτότυπη δημιουργία για την οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι! Συνδυάζοντας τη φαντασία μας με διάφορα στοιχεία που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟμολογουμένως δεν απαιτείται καμία συνταγή για να ψήσει κάποιος μια τσιπούρα στη σχάρα. Όμως πολλές φορές "ουκ εν τω πολλώ το ευ". Ο σκοπός που παρουσιάζουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ φίλη μας η Ζιζί είναι καταπληκτική μαγείρισσα! Γι' αυτό και είναι περίεργο πώς μέχρι τώρα δεν έχει συνεισφέρει παρά μόνο μία συνταγή στο blog μας για ρώσικη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυνεχίζοντας το σερί των νηστίσιμων συνταγών (που όμως δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα) σας έχουμε σήμερα τη συνταγή της Κουζίνας του Shogun για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι σαρδέλες είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια και ταυτόχρονα ένα από τα πιο φθηνά. Τώρα μάλιστα που είναι και στην εποχή της, καλό θα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καλαμάτα, με μία συνταγή κατεξοχήν Καλαματιανή! Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Τετριμμένη ίσως εισαγωγή για μια καταχώρηση[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr