κολοκυθοκεφτεδες | karydopita | dukan | παστα φλωρα | μελιτζανες φουρνου | λεμονατο μοσχαρι | συνταγές με μανιτάρια | μπριζόλες χοιρινές | αρακας | εύκολο σουφλέ σοκολάτας | συνταγες για σουπιές
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις κουκια αρμποριο

Βρέθηκαν 15 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Τσιπούρες ψητές (στο γκριλ)

Υλικά συνταγής 2 τσιπούρες καθαρισμένες ελαιόλαδο φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός (ή όποιο φρέσκο μυρωδικό σας αρέσει) αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ξερή, λεμόνι[...]

Πηγή: icookgreek.com

Πουγκάκι ψαριού με λαχανικά και μυρωδικά

Για σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Κους-κους με ψάρι

Υλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας[...]

του σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαβράκι με τσίπουρο και μάραθο

Υλικά συνταγής λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com
Λαυράκι με λαχανικά, μύδια και αβγοτάραχο

Υλικά Λαυράκι Μύδια Φρέσκο κρεμμύδι Λεμόνι Ντοματατίνια Κολοκύθι Βασιλικός Αλάτι – πιπέρι – μπούκοβο Ούζο Ελαιόλαδο Αβγοτάραχο (για το[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Μυρωδάτο ψάρι στο φούρνο με λαχανικά

Ένα ψάρι με πινελιά ασιατική, που ευωδιάζει και νοστιμίζει από το τζίντζερ και το λεμόνι. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Καλοκαιρινό Ταρτάρ Τσιπούρας με Πουρέ Αβοκάντο[...]

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]

Πηγή: caruso.gr
Τοπικές συνταγές για το μαγείρεμα ψαριών

Στους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr
Λαβράκι με τσίπουρο και μάραθο

Υλικά λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ. πράσινη[...]

Πηγή: icookgreek.com
Ψάρι: τα βασικά και πολύτιμα

Ο Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τέλειο Ψάρι Ψητό στο Φούρνο με Λαχανικά

Το ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]

Πηγή: caruso.gr
Σούπα με λαβράκι με λαχανικά και θαλασσινά

Σούπα με λαβράκι με λαχανικά και θαλασσινά   (Για 4 άτομα) Υλικά 2 λαβράκια μεγάλα (περίπου 2 κιλά) 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 λίτρο νερό 6 κρεμμύδια[...]

Πηγή: greekouzina.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy