Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Η σημερινή συνταγή είναι ένας συνδυασμός τριών πραγμάτων: μιας συνταγής που ανακαλύψαμε σε ένα περιοδικό, της ανάγκης μας να χρησιμοποιήσουμε ορισμένα λαχανικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ 500γρ. Φιλέτο συναγρίδας σε μπουκιές 500γρ. άγρια χόρτα Ηλιέλαιο για το σοτάρισμα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας σόγια σως 2 κουταλιές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚρύο ψάρι με μαγιονέζα, στολισμένο, ή ψάρι αθηναϊκή μαγιονέζα. Πιο νόστιμο απ’ ό,τι υποθέτετε (σας το υπογράφω), πιο απλό απ’ ό,τι δείχνει (θάρρος και[...]
Πηγή: pandespani.comΟ μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]
Πηγή: caruso.grΨάρι στον ατμό με φρέσκα αρωματικά για 4-6 μερίδες Υλικά 4 φιλέτα ψαριού (σφυρίδα, συναγρίδα ή πέρκα) 3 καρότα 400 γραμμάρια φρέσκα φασολάκια 2 ξερά[...]
Πηγή: greekouzina.gr