Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Μια διαφορετική παραλλαγή για τους λάτρεις του μπακαλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. μπακαλιάρο παστό 480 γρ. γάλα 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 1 κλαδάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό Γαρίδες με κέλυφος 350 γραμμάρια σπαγγέτι 2 μέτρια κρεμμύδια 1 μεγάλο καρότο 1 πιπεριά πράσινη 10 σκελίδες σκόρδο 1 κλωνάρι σέλερι 2 μικρά κουτάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή είναι από βιβλίο της Σ. Σκούρα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο καλαμαράκια καθαρισμένα 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ανακατεμένο με μια πρέζα αλάτι 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μύδια με το κέλυφός τους, ανοιγμένα 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 ml κρασί λευκό αρετσίνωτο 100 γρ. μαργαρίνη σοφτ ½ ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό σουπιές 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φλ. καφέ λάδι 1 κύβο λαχανικών 1 φλ. καφέ κρασί κόκκινο 5-6 κόκκους μπαχάρι 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 2 φύλλα δάφνης 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/2 κ. ψάρια (μπαρμπούνια, γόπες, λιθρίνια, σαφρίδια ) 1 1/2 φλιτζάνι λάδι αλεύρι για το τηγάνισμα 1/2 φλιτζάνι ξύδι λευκό 1 λεμόνι 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ γαύρος ή σαρδέλες αλεύρι για αλεύρωμα λάδι για το τηγάνισμα των ψαριών (δείτε “Μυστικά” [1]) 500 γρ κρεμμύδια ξερά 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. σαρδέλες. Φρεσ-κό-τα-τες !! 100 γρ. αλεύρι 2 ποτήρια ξύδι λίγο παρθένο ελαιόλαδο αλάτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις ...για τη μαρινάδα(προαιρετικά) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr