γλασο βασιλοπιτας | γλασο σοκολατας για βασιλοπιτα | σουτζουκακια αργυρως | ζυμη ταρτας με λαδι | γλασο για βασιλοπιτα παρλιαρος | ζυμη για αλμυρη ταρτα με λαδι | βεφα γιουβαρλακια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις λαδοτυρι κοτοπουλο

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ψάρι φιλέτο με βλίτα στον φούρνο

Το ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ψάρι φιλέτο με βλίτα στον φούρνο

Το ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ψάρι φιλέτο σε σάλτσα μουστάρδας-μαγιονέζας

Το φαγάκι μας σήμερα δεν έχει καμιά απολύτως ταλαιπωρία στο να το ετοιμάσουμε, μιας και ετοιμάζεται σε μισή μόνο ωρίτσα! Ψαράκι φιλέτο – όποιο εμείς[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Πέρκα γκρατέν

Η πέρκα όπως δεν την έχετε ξαναμαγειρέψει και ξαναγευτεί ποτέ!! Πέρκα με πατατούλες στον φούρνο, με μπόλικα τυριά και μυρωδικά μέσα σε μια απίστευτη σκορδάτη[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Πέρκα κοκκινιστή με κρεμμύδια

Ένας λόγος που έχουμε αγαπήσει την πέρκα είναι γιατί είναι ένα "καλόβολο" ψάρι. Χρησιμοποιώ το φιλέτο πέρκας χρόνια τώρα μαγειρεύοντας με αυτό διάφορες και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ψάρι φιλέτο με κάπαρη και πιπεριές

Πεντανόστιμο και ελαφρύ το ψαράκι μας μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Συνήθως το μαγειρεύω έτσι σε περιόδους που κάνω διατροφή και το συνοδεύω με βραστά[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Linguini με μύδια

Ο άντρας μου παραπονιέται ότι τα πρωινά δεν μπορεί να με πετύχει στο τηλέφωνο, γιατί μιλάω με τις …. ώρες με τις φίλες μου και αναρωτιέται τι μπορεί να λέμε[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μαύρες ταλιατέλες με σουπιές

Έχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρες ταλιατέλες?? Το μαύρο χρώμα τους οφείλεται στο μελάνι σουπιάς με το οποίο είναι εμποτισμένες, και είναι απίστευτα νόστιμες!!![...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Πένες πολύχρωμες με θαλασσινά και φέτα

Ένα φαγάκι που πιστεύω θα αρέσει στους περισσότερους. Παραλείποντας την φέτα έχουμε μια νηστίσιμη μακαρονάδα. Όμως η φέτα δίνει άλλου είδους νοστιμιά στην[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ριζότο με καλαμαράκια

Εντάξει, δεν θέλω να είμαι η …. αμαρτωλή της παρέας και να σας κολάζω ημέρες νηστείας που έχουμε, γι αυτό σήμερα σας μαγείρεψα νηστίσιμο φαγάκι. Το[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ψάρι φιλέτο στην γάστρα, με μυρωδικά

Όσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Χταπόδι στιφάδο

Τι πιο ωραίο από ένα φρέσκο-πιασμένο χταποδάκι !!!! Ένας πολύ νόστιμος τρόπος μαγειρέματος είναι και το στιφάδο. Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Καλαμαράκια ή θράψαλα τηγανιτά

Βαδίζουμε ολοταχώς προς το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα, όπου τα σαρακοστιανά θα έχουν τον κύριο λόγο στο τραπέζι μας.[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Σουπιές κρασάτες

Ένας από τους πιο ωραίους τρόπους να μαγειρέψουμε τις σουπιές, είναι κρασάτες. Είναι από τα φαγάκια ή μεζεδάκια αν το θέλετε, που μας αρέσει να παραγγέλνουμε,[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ριζότο με θαλασσινά

Το πεντανόστιμο αυτό ριζότο, το έφτιαξε η φίλη μου η Κατερίνα και μας το κέρασε για την επιτυχία του γιου της του Βαγγέλη που ήρθε 6ος στην σχολή Ναυτικών[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Γαύρος κοκκινιστός με δεντρολίβανο

Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές για μικρά ψάρια, κυρίως για γαύρο, είναι αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Είναι συνταγή που έμαθα από την μανούλα μου[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Πέρκα στο αλουμινόχαρτο με κρούστα παρμεζάνας

Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει όλο το σπίτι.[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy