Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Το ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φαγάκι μας σήμερα δεν έχει καμιά απολύτως ταλαιπωρία στο να το ετοιμάσουμε, μιας και ετοιμάζεται σε μισή μόνο ωρίτσα! Ψαράκι φιλέτο – όποιο εμείς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα όπως δεν την έχετε ξαναμαγειρέψει και ξαναγευτεί ποτέ!! Πέρκα με πατατούλες στον φούρνο, με μπόλικα τυριά και μυρωδικά μέσα σε μια απίστευτη σκορδάτη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας λόγος που έχουμε αγαπήσει την πέρκα είναι γιατί είναι ένα "καλόβολο" ψάρι. Χρησιμοποιώ το φιλέτο πέρκας χρόνια τώρα μαγειρεύοντας με αυτό διάφορες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠεντανόστιμο και ελαφρύ το ψαράκι μας μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Συνήθως το μαγειρεύω έτσι σε περιόδους που κάνω διατροφή και το συνοδεύω με βραστά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ άντρας μου παραπονιέται ότι τα πρωινά δεν μπορεί να με πετύχει στο τηλέφωνο, γιατί μιλάω με τις …. ώρες με τις φίλες μου και αναρωτιέται τι μπορεί να λέμε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρες ταλιατέλες?? Το μαύρο χρώμα τους οφείλεται στο μελάνι σουπιάς με το οποίο είναι εμποτισμένες, και είναι απίστευτα νόστιμες!!![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα φαγάκι που πιστεύω θα αρέσει στους περισσότερους. Παραλείποντας την φέτα έχουμε μια νηστίσιμη μακαρονάδα. Όμως η φέτα δίνει άλλου είδους νοστιμιά στην[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντάξει, δεν θέλω να είμαι η …. αμαρτωλή της παρέας και να σας κολάζω ημέρες νηστείας που έχουμε, γι αυτό σήμερα σας μαγείρεψα νηστίσιμο φαγάκι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι πιο ωραίο από ένα φρέσκο-πιασμένο χταποδάκι !!!! Ένας πολύ νόστιμος τρόπος μαγειρέματος είναι και το στιφάδο. Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΒαδίζουμε ολοταχώς προς το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα, όπου τα σαρακοστιανά θα έχουν τον κύριο λόγο στο τραπέζι μας.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας από τους πιο ωραίους τρόπους να μαγειρέψουμε τις σουπιές, είναι κρασάτες. Είναι από τα φαγάκια ή μεζεδάκια αν το θέλετε, που μας αρέσει να παραγγέλνουμε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο πεντανόστιμο αυτό ριζότο, το έφτιαξε η φίλη μου η Κατερίνα και μας το κέρασε για την επιτυχία του γιου της του Βαγγέλη που ήρθε 6ος στην σχολή Ναυτικών[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές για μικρά ψάρια, κυρίως για γαύρο, είναι αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Είναι συνταγή που έμαθα από την μανούλα μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει όλο το σπίτι.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr