γιαουρτογλυκο με σιμιγδαλι | γαριδοπιλαφο ακης | πορτοκαλοπιτα με σιμιγδαλι χοντρο | γρηγορη σως για ρυζι | κεικ νηστισιμο με γλυκο κουταλιου | keik amygdalou | κομποστα αχλαδι-αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις ταχινη γλασο

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Καλαμάρια γεμιστά με πλιγούρι και λαχανικά[...]

Το γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]

Πηγή: caruso.gr
Δωράκι...πακετάκι... και πακετάκι καλαμαράκια

Τα κεφάλια "μέσα" λοιπόν...με την βοήθεια όλων των "αναπνοών" που λάβαμε (ο καθένας με τον τρόπο του) κατά την διάρκεια αυτού του καλοκαιριού. Δύο μήνες[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr

Μύδια Πικάντικα  – Spicy Mussels

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να μαγειρεύσουμε τα μύδια είναι πιλάφι ή μακαρονάδα, διότι με το ρύζι ή τα μακαρόνια ταιριάζουν πολύ γευστικά και συνθέτουν ένα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μύδια αχνιστά

Όπως είπε και η φίλη μου η Ξανθή, είχαμε την τιμητική των μυδιών σε μια μέρα! Μυδοπίλαφο, μύδια αχνιστά, μύδια τηγανητά .... Απ' ότι καταλαβαίνετε δεν έχουμε[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Soccas (Ρεβυθόπιτες) με φιλέτο ψαριού και σαλάτα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Soccas (Ρεβυθόπιτες) με φιλέτο ψαριού και σαλάτα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τα θαλασσινά και τα κρασιά που αγαπούν !!!

Σας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy