Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Απόσπασμα εκπομπής Food IQ http://foodiq.gr Πέμπτη & Παρασκευή στις 17.30 στο TV Μακεδονία. Επανάληψη: Τρίτη και Τετάρτη στις 17.30 & Σαββατοκύριακο στις[...]
Μπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΕΦΤΕΔΕΣ): 1 κιλό γαύρο φιλεταρισμένο 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ½ ματσάκι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣαλάτα με ρεβίθια και μαριναρισμένο ψάρι Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Χρόνος βρασίματος: 45’, Κόστος: 5,00 € ΥΛΙΚΑ : 300 γρ. ρεβύθια 1 ξερό κρεμμύδι [...]
Πηγή: foodtrails.grΣας έχω άλλη μια Πίτσα παράξενη δεν ξέρω αν την έχετε δοκιμάσει.. Εγώ την σκέφτηκα την έκανα και άρεσε πολύ.. Τον γαύρο τον έχω κάνει κεφτέδες και είναι[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΈνας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων από τον Ανδρέα Λαγό. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία απλή συνταγή για το μεσημεριανό σας ουζάκι. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου Μερίδες : Γ ια 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΓαυρος Πάρου φιλέτο ψητος στο σχαροτηγανο. Τι είναι ο Γαυρος Πάρου. Ποια είναι η διαφορά από το άλλο είδος γαυρου. Γιατί λέγεται έτσι. Ο Γαυρος Πάρου αλιευετε[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΟ μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά φύλλο κρούστας: 500 γρ. ελαιόλαδο: 200 ml σπανάκι: 1 ½ κιλό, καθαρισμένο και πλυμένο καλά γαύρος: 750 γρ. μαύρες ελιές: 200 γρ. σουσάμι άσπρο: 20 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com