Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Παρακάτω παραθέτω ένα πίνακα με τις ονομασίες των ψαριών στα Ελληνικά, στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Λατινικά (επιστημονική ονομασία). Ελπίζω να σας φανεί[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό αθερίνα 3 κρεμμύδια σε φέτες 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι αλεύρι για το αλεύρωμα λάδι για το τηγάνισμα Η συνταγή είναι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 1/2 κιλό αθερίνα Αλεύρι κι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Αλάτι Κρέμα φέτας 250 γρ. φέτα ή ξινομυζήθρα 200 ml γάλα φρέσκο Φρέσκος βασιλικός και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψιλά ψάρια (μαρίδα, αθερίνα, γόπα) αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Συνηθισμένα τα ψιλά ψάρια μαρίδες ή[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο αθερινα 2 μετρια κρεμμυδια Αλευρι Αλατι Λαδι για το τηγανι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφου πλυνουμε την αθερινα μας,την αλατιζουμε και την αφηνουμε στο σουρωτο να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕλληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤον μαρινάτο γαύρο τον έμαθα εδώ και πολλά χρόνια στην ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Είναι από τους νοστιμότερους που έχω φάει ποτέ. Αλλά ακόμα πιο νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΘα το φτιάξουμε με: - αθερίνα - αλάτι - κρεμμύδια (αν βρείτε λευκά, ακόμα καλύτερα) - λάδι και αλεύρι για το τηγάνι Πλένουμε και καθαρίζουμε την αθερίνα και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ!!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο αθερινα λαδι 2 κρεμμυδια αλευρι αλατι ΕΚΤΕΛΕΣΗ πλενουμε καλα τα ψαρακια τα βαζουμε στο σουρωτηρι και βαζουμε αλατι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1/2 κιλό Αθερίνα ή μαριδάκη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλεύρι Ελαιόλαδο Ρίχνουμε το ψαράκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ και τα αλευρώνουμε. Αφού κάψει το τηγάνι με[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό Αθερίνα ή μαριδάκη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλεύρι Ελαιόλαδο Ρίχνουμε το ψαράκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ και τα αλευρώνουμε. Αφού κάψει το τηγάνι με[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαρίδες τηγανιτές με λίγο διαφορετικό τρόπο, γίνονται γευστικές! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μαρίδα ή αθερίνα 2-3 κρεμμύδια σε ροδέλες μαϊντανό, ρίγανη αλατοπίπερο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο γρήγορο και θρεπτικό ψαρικό μεζεδάκι!! Ενα ψάρι που δεν χρειάζεται καθάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 500γρ αθερίνα λίγο αλεύρι για αλεύρωμα αλάτι μισό λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr γόπες τηγανητές μαρίδες τηγανητές Υλικά ψιλά ψάρια (μαρίδα, αθερίνα, γόπα) αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr