Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Υλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής ½ κιλό ψιλό μαριδάκι ¼ του κιλού κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες αλάτι αλεύρι για όλες τις χρήσεις Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 4 γρ. (1/2 φακελάκι) Μαγιά Στιγμής[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής συναγρίδα ή σφυρίδα: 1½ κιλό, κομμένη σε φέτες ή φιλέτα λεμόνι: 1 ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι αλεύρι ή φρυγανιά: 1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι: ξερό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 500 γρ. μπακαλιάρος (ξαρμυρισμένος και βρασμένος για 5') 1 μέτριο κρεμμύδι 2 ή 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φέτες ψαριού: 6 (χριστόψαρο, βλάχος, πέρκα ή σφυρίδα) κόκκινες και κίτρινες πιπεριές: 3 κομμένες σε κομμάτια ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ., ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για τη ζύμη βούτυρο φρέσκο: 125 γρ. ζάχαρη: 15 γρ. αυγό: 1 αλάτι: 10 γρ. αλεύρι μαλακό: 250 γρ. Για τη γέμιση μπρόκολο: 240 γρ., κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 1 κιλό μπακαλιάρος φιλέτο 6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα 1 ματσάκι άνηθος χοντροκομμένος 1 ματσάκι μαϊντανός χοντροκομμένος 1/2 κιλό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ψίχα καραβίδας: 350 γρ. ψιλοκομμένη κρεμμύδι ξερό: 1 μικρό, ψιλοκομμένο - σοταρισμένο φρυγανιά τριμμένη: 100 γρ. ελαιόλαδο: 50ml και αρκετό επιπλέον για[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά καλαμπόκι κατεψυγμένο: 500 γρ. ζεματισμένο αυγά: 3 κρέμα γάλακτος: 500ml αλεύρι: 120 γρ. ελαιόλαδο: 40ml και λίγο επιπλέον για το άλειμμα του ταψιού[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια μπίρα: 1 φλιτζάνι σόδα: 1/2 κουταλάκι ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα Εκτέλεση συνταγής[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτα άσπρου ψαριού: 4 (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γρ. το καθένα αλεύρι: λίγο βούτυρο: 50 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο μανιτάρια: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ψίχα καβούρι: 500γρ., πολύ καλής ποιότητας αβοκάντο: 160 γρ., κομμένο σε μικρά ζαράκια ντομάτα φρέσκια: 160 γρ. χωρίς φλούδα και σπόρους, κομμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού μπίρα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 κιλό μικρά καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 αυγά 2 κουταλιές αλεύρι λάδι για τηγάνισμα αλάτι όσο θέλετε 2 λεμόνια μαϊντανός για το γαρνίρισμα [...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μικρά καλαμαράκια, φρέσκα ή κατεψυγμένα: 1 κιλό γαρίδες: 700 γρ. φρέσκες αυγά: 2 αλεύρι: 2 κουταλιές λάδι: για τηγάνισμα αλάτι: όσο θέλετε λεμόνια: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φέτες ψαριού: 6 (χριστόψαρο, βλάχος, πέρκα ή σφυρίδα) κόκκινες και κίτρινες πιπεριές: 3 κομμένες σε κομμάτια ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ., ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.com