Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα μαυροδάφνης 500 γρ. Μαυροδάφνη 400 γρ. Κρασί κόκκινο 100 γρ. Ξίδι κόκκινου κρασιού 5 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 150 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για το ψάρι 2 φρέσκα ψάρια (λαυράκι, τσιπούρα, μυλοκόπι), 600γρ. περίπου 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μαϊντανό 4 κλωναράκια δεντρολίβανο Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο βασικό ερέθισμα για τη σημερινή μας συνταγή ήταν η “πρώτη ύλη”: Μια πέστροφα και τι πέστροφα... Η καταγωγή της από ένα ορεινό χωριό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 100 ) 1 ολόκληρη καμήλα μέτρια 1 ολόκληρο αρνί μέτριο 20 κοτόπουλα 60 αυγά 12 κιλά ρύζι 3 κιλά αλάτι, 2 1/2 κιλά πιπέρι 415 λίτρα νερό 2 κιλά[...]
Πηγή: sidages.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΡιζότο με γαρίδες και ξηρούς καρπούς για 4 ατομα: Υλικά Για το ριζότο: 350 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο 12 γαρίδες Νο 2 1 λίτρο ζωμό ψαριού 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά Για μύδια 4κ.σ. ελαιόλαδο 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1 κιλό μύδια καθαρισμένα 6κ.σ ούζο 1 ντομάτα μεγάλη τριμμένη 300γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 250 γρ. (1/2 πακέτο) λιγκουίνι ή σπαγέτι, 4 φέτες ξιφία ή τόνου 150 γρ. περίπου η καθεμιά, 4 φιλετάκια αντσούγιας, ξεπλυμένα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠάστες αμυγδάλου , οι γνωστές πάστες νουγκατίνα . Μία υπέροχη πάστα που όλοι αγαπάμε. Φανταστική συνταγή απο τις sintagespanos-zaxaroplastiki . Υλικά: Για το[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤης Καθαροδευτερας, μόνον για καλούς ψήστες!!!… Υλικά 8 μεγάλα καλαμάρια (800 γραμ). Για την μαρινάδα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φρεσκοστιμμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΓλώσσες με κουρκούτι Υλικά 1 κιλό φιλέτα γλώσσας 3 κουταλιές σούπας λάδι ½ φλιτζάνια κρασί λευκό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης Λάδι για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: greekouzina.grΧωρίς ρύζι αλλά με πλιγούρι, πολλά μυρωδικά, αμύγδαλα και λίγη καβουρόψυχα. Είναι απλούστερο να γεμίσετε ένα μεγάλο, αλλά, αν θέλετε, με την ίδια γέμιση[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 μεγάλο καλαμάρι Αλάτι Πιπέρι Λάδι 1 ντομάτα για το ντεκόρ Υλικά για το πέστο 100 γραμ .μυζήθρα 1 σκελίδα σκόρδο 4 φύλλα δυόσμου 50 γραμ .καβουρδισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr400 γρ. παστός μπακαλιάρος (από το λεπτό μέρος) 100 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 1 λεμόνι 60 γρ. της κούπας ελαιόλαδο 10 γρ. πάπρικα 1 φύλλο δάφνης ξερή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. κατεψυγμένα καλαμαράκια σε ροδέλες 250 γρ. ριζόνι BARILLA ή κριθαράκι ψιλό 1 σάλτσα Ναπολιτάνα BARILLA 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cook