Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Σήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Τετριμμένη ίσως εισαγωγή για μια καταχώρηση[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.gr12/1/16 . Ένα τύπου αλα πολίτα με έντονη μυρωδιά άνηθου και μέντας συνοδεία από ψάρι της επιλογής μας, ψημένο στο φούρνο, στο γκριλ, στα κάρβουνα με ένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για το Νουά Νουά κρέας Λευκό κρασί 3 σκελίδες Σκόρδο 2 Καρότα 2 Κρεμμύδια Φρέσκα φύλλα δάφνης Αλάτι Πιπέρι Λάδι Για το ψάρι Ψάρι 4 Καρότα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1 ½ κιλό ψάρια καθαρισμένα (γόπες ή κολιούς ή μαρίδες ή μικρά λαβράκια) 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 κιλό μπακαλιάρος φιλέτο 6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα 1 ματσάκι άνηθος χοντροκομμένος 1 ματσάκι μαϊντανός χοντροκομμένος 1/2 κιλό[...]
Πηγή: icookgreek.comΤι χρειαζόμαστε: 3-4 μεγαλες πατατες κομμενες σε λεπτες φετες 2/3 φλυτζ. λαδι 3 μεγαλα κρεμμυδια ψιλοκομμενα 4-5 σκελιδες σκορδο ψιλοkομμενες 2 μεγαλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαστό μπακαλιάρο είχαμε καιρό να φάμε. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι τον τηγανίζουν (είτε σε κουρκούτι είτε απλώς αλευρωμένο) και τον τρώνε με σάλτσα ή με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜετά τα κοντοσούβλια, τα κοκορέτσια, τα παϊδάκια, τα συκώτια και όλα τα άλλα κρεατοειδή που καταβροχθίσαμε το σάββατο, αποφάσισα σήμερα να κάνω κάποιο από τα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤα καλαμαράκια είναι αγαπημένο φαγητό των παιδιών μου εγώ όμως τηγανητά δεν τα κάνω κάποια φορά που προσπάθησα η κουζίνα έμοιαζε με βομβαρδισμένη. Λέω λοιπόν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά... Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, αν και η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά φιλέτα τσιπούρας: 4, περίπου 250-300 γρ. το ένα ντομάτες: 2 μεγάλες, κομμένες σε κύβους κάππαρη: 40 γρ., πλυμένη και στραγγισμένη λεμόνι: 1, ο χυμός[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια το σολομό 1 κομμάτι ενιαίο φρέσκο σολομό γύρω στο 1 κιλό με την πέτσα χωρίς κόκκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 πρέζες ζάχαρη 2 κ.γ. ανθός αλατιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr