Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Επιμένοντας νηστίσιμα για λίγο ακόμη! Παρόλο που έχουν αρχίσει οι γιορταστικές αναρτήσεις, από τα περισσότερα foodblogs εγώ θα συνεχίσω νηστίσιμα για λίγο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου, γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω ποτέ[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή που θα σας δώσω σήμερα, είναι η πιό επιτυχημένη δοκιμή που έχω κάνει για μπακαλιάρο παστό! Είναι η τραγανή του κρούστα, που συγχρόνως είναι και[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΚαλαμαράκια τηγανητά! Όλη η νοστιμιά συμπυκνωμένη σ' ένα πιάτο τόσο απλό και τόσο καθημερινό. Ένα μεζεδάκι κατάλληλο για ούζο, σε μέρες νηστείας αλλά και όχι![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Τί θα λέγατε σήμερα για μια τηγανιτή αμαρτωλή νοστιμιά που ακόμη κι εγώ την λατρεύω! Δαχτυλίδια καλαμαριού μέσα σε χυλό από ούζο!! Απλό,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά ( 60 - 80 κομμάτια) 150 γρ σκληρό τυρί τσένταρ ( αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια) τριμμένο στο χοντρό μέρος του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά(για 5 άτομα) 5 φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες καλά 5 γρ.πάπρικα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τα καλαμποκίσια pancakes 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ. γ. σόδα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς ο καιρός μοιάζει να μας περιπαίζει (αν και φαντάζομαι ότι θα τα πληρώσουμε πολύ ακριβά τούτα τα τερτίπια του τον Μάρτη & τον Απρίλη) είπα να κάνω μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαι ένα σπανιόλικο παραδοσιακό ταπάκι a la gaditana , για όσους και όσες δεν ... φοβούνται το τηγάνι. Υλικά 200 γρ.γαριδούλες ψίχα 1 κρεμμύδι 250 γρ.αλεύρι 1[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΙΤΑ | ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Ποιος δεν αγαπά τα καλαμάρια; Πιθανώς μιλάμε για το πιο αγαπημένο πιάτο θαλασσινών ειδικά στα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΠαναρισμένα φιλέτα γλώσσας που θα λατρέψετε. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, αναμονή 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια την τεμπούρα 3 κ.σ. κορν φλάουρ (30 γρ.) 4 κ.σ. αλεύρι (50 γρ.) 170 γρ. σόδα αναψυκτικό, παγωμένη 1 πρέζα αλάτι Για τις γαρίδες 8 μεγάλες γαρίδες tiger[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 μεγάλο κατεψυγμένο καλαμάρι (το δικό μου ζύγιζε 850 γρ.) 1 γεμάτη κ. σούπας σόδα μαγειρικής ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: e-sofia.grΜια συναγή με υπέροχα θράψαλα - μεγάλα καλαμάρια - ρύζι και φρέσκο σπανάκι που θα σε ξετρελάνει! Την ανακαλύψαμε στον γευστικό κόσμο της blog μαγειρικής...[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλαμαράκια τηγανητά! Όλη η νοστιμιά συμπυκνωμένη σ' ένα πιάτο τόσο απλό και τόσο καθημερινό. Ένα μεζεδάκι κατάλληλο για ούζο, σε μέρες νηστείας αλλά και όχι![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr