Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Υλικά λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ. πράσινη[...]
Πηγή: icookgreek.comΒΑΚΑΛΑΟΣ ΠΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Η αυστηρή νηστεία της Σαρακοστής "σπάει" την γιορτή του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαΐων, όπου και επιτρέπεται η κατανάλωση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝόστιμο, υγιεινό φαγητό λίγο διαφορετικό, ψημένο σε λαδόκολλα! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Κυρίως Πιάτα Θαλασσινά Άλλες κατηγορίες Συνταγές Light[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικά χρόνια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, για αυτό και δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικα χρονια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, γι΄αυτό και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 ¼-1 ½ κιλό (μεγάλες καλύτερα) σουπιές (ζητάτε να σας καθαρίσουν τις σουπιές στο ιχθυοπωλείο, αλλά να σας κρατήσουν 2-3 σακουλάκια μελάνι), ¼ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) ½ κιλό καθαρισμένα μύδια + ½ κιλό γυαλιστερές ή κυδώνια (μικρά) ή 1 κιλό μύδια, ½ κιλό μέτριες/μεγάλες γαρίδες ξεφλουδισμένες, 700 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 300γρ. ρεβίθια μουλιασμένα από την προηγούμενη μέρα 150γρ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 καρότα τριμμένα 1 πιπεριά κόκκινη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά συνταγής λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΣήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Τετριμμένη ίσως εισαγωγή για μια καταχώρηση[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr(Μια δική μου συνταγή) Σε όλη την Αραβική χερσόνησο οι ψαραγορές φημίζονται για την ποικιλία και τη φρεσκότητα των ψαριών αλλά και κάθε είδους θαλασσινών.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑποχαιρετώ τις λιακάδες με ένα ποτήρι ούζο και αυτή τη συνταγή που φαίνεται δύσκολη αλλά δεν είναι. Υλικά Για τους χταποδοκεφτέδες 1 χταπόδι λίγο πάνω από ένα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕδώ και καιρό έχω ανακαλύψει την παρέα σας και σήμερα για πρώτη φορά είπα να ανεβάσω κι εγώ μια συνταγή που δοκίμασα πρόσφατα και είναι υπέροχη. Είναι από την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 ΑΤΟΜΑ) 1 χταπόδι 1½ περίπου κιλό, καθαρισμένο (το κεφάλι και η «κουκούλα» του), 1 μέτριο κρεμμύδι ξεφλουδισμένο + 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά συνταγής 600-700 γρ. χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 μεγάλα κρεμμύδια, ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτριες ντομάτες φρέσκες ή 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 ½ φλ ρύζι για πιλάφι ½ κιλό γαρίδες καθαρισμένες και βρασμένες 1 φλ ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ¾ φλ κρασί λευκό Ζωμό που[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑν και φουρνιστό το χταπόδι, το μαγείρεμα ξεκινά από την κατσαρόλα Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Μερίδες : για 4-6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά... Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, αν και η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr2 γλώσσες μοσχαρίσιες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο σε ζάρια 3 κλωναράκια σέλινο ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα 1 φλιτζ. ελιές καλαμών χωρίς[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 1 1/4-1 ½ κιλό (μεγάλες καλύτερα) σουπιές (ζητάτε να σας τις καθαρίσουν στο ιχθυοπωλείο, αλλά να σας κρατήσουν 2-3 σακουλάκια μελάνι),[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grγαρίδες φλαμπέ με ούζο Ο γαλλικός όρος flamber σημαίνει στη μαγειρική ότι προσθέτεις ένα οινοπνευματώδες ποτό στο φαγητό και το ανάβεις για να ενισχύσεις την[...]
Πηγή: pandespani.comΣυνεχίζοντας το σερί των νηστίσιμων συνταγών (που όμως δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα) σας έχουμε σήμερα τη συνταγή της Κουζίνας του Shogun για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια λαχταριστή συνταγή που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΨΑΡΙ ΠΛΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ Νοστιμο ψαρακι στον φουρνο, με ζουμακι για μακροβουτια! Η γιαγια Ανδρομαχη χρησιμοποιουσε συνηθως μεγαλα ψαρια για το πλακι, ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr