Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Υλικά (6 μερίδες) : 1/2 φλιτζ. κορνφλάουρ 3 μεγάλα αυγά κτυπημένα 3 φλιτζ. γαρίδες ξεφλουδισμένες 1 φλιτζ. λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές κολίαντρος τριμμένος[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 3 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 25 γρ ρίζα τζίντζερ, ψιλοκομμένη 4-5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑν πήγες Ταϊλάνδη, αυτό το φαγητό θα σε πάρει πίσω, εκεί, σε κάποιο απάχικο εστιατόριο, σε μια παραλία όπου η μυρωδιά του λεμονόχορτου σου τρυπά τη μύτη.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com12/3/16 Κροστίνι με ψητά μαρινάτα καλαμαράκια για ένα νόστιμο ορεκτικό ή κυρίως ή ότι θέλουμε, αφού ανήμερα της Καθαρά Δευτέρας, τρώμε και πίνουμε από νωρίς.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ υψηλή περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνες, η ξηροκαρπάτη γεύση της και η απαλή υφή της, την κάνουν πρώτης τάξης λύση για νόστιμη δίαιτα! Είναι εύπεπτη,[...]
Πηγή: bostanistas.grΜολονότι η λέξη κάρι μάς φέρνει αμέσως στο νου την Ινδία, πρόκειται για μια γενική ονομασία που έδωσαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες στις καυτερές και πικάντικες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι σουπιές πάνω στις τραγανές πιτούλες αποκτούν μια πιο οριεντάλ γεύση, με το κύμινο και το φρέσκο κόλιαντρο και μετατρέπονται σε γευστικό finger food. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε γαρίδες και λαχανικά... Τι χρειαζόμαστε: 500γρ γαριδούλες(ακαθάριστες, φρέσκιες καλύτερα) 2 καρότα 1 πατάτα 1 μικρό κομμάτι λάχανο(~1/8) 2-3 φύλλα μαρουλιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοιός είπε ότι η ελληνική κουζίνα δεν μπορεί να συνδυαστεί με την ασιατική? Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια γαρίδες 1 και μισή κούπα ρύζι (εγώ χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μυδοπίλαφο είναι απολύτως κλάσικ στους παραδοσιακούς Ελληνικούς ψαρομεζέδες, αλλά το πιλάφι με μύδια και κάρι της συνταγής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με[...]
Πηγή: caruso.gr{Για το σολομό και τις φακές} 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1 σκ. σκόρδο 1 καυτερή πιπέρια 1 κ.γ. κόλιανδρο 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. πάστα[...]
Πηγή: argiro.grΕίναι ο αγαπημένο σου τηγανιτός γαύρος με μια... διαφορά. Τον μαρινάρουμε σε μπαχαρικά και φύλλα κάρυ και παίρνει υπέροχη, αξεπέραστη γεύση και άρωμα.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (4 μερίδες) : 700 γρ. μέτριες γαρίδες καθαρισμένες και κομμένες εγκάρσια στη μέση, παγωμένες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/4 φλιτζ. ασκαλόνια[...]
Πηγή: yumyum.gr