Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 132 συνταγές
Γιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά γιά 6 άτομα 1,5 κιλό μύδια με το κέλυφος 500 γρ. ρύζι τύπου καρολίνα 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 μπουκάλι μπύρα 500ml 5 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σηπία, κοινώς η σουπιά (επιστημονικά sepia σηπία) είναι ένα Κεφαλόποδο. Ζει σε βάθος εκατό μέτρων, στις εύκρατες και ζεστές θάλασσες, ψαρεύεται πολύ εύκολα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνας εξαιρετικός μεζές για συνοδεία σε ουζάκι, τσίπουρο ή μπύρα ! Υλικά για ένα μέτριο βάζο: Ένα μέτριο χταπόδι Ελαιόλαδο και ξύδι λευκό Αλάτι και πιπέρι σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr3-4 φιλέτα βακαλάο παστό Για το κουρκούτι: 3 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1/2 φλιτζ. νερό 1 αβγό 1 κρεμμύδι λάδι ελιάς, για το τηγάνι αλάτι πιπέρι Για το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια νόστιμη και εύκολη πρόταση για τη νηστεία! Τι χρειαζόμαστε: 16 μεγάλες γαρίδες σπορέλαιο για τηγάνισμα Για το χυλό : 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας μεζές πεντανόστιμος! Τηγανιτός, αλλά και ψητός μέσα στα ταψάκια των μάφιν για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά συνταγής μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια μπίρα: 1 φλιτζάνι σόδα: 1/2 κουταλάκι ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα Εκτέλεση συνταγής[...]
Πηγή: icookgreek.comΠρομηθευόμαστε φιλέτα από γλώσσα, γαλέο, λαβράκι, ουρές πεσκανδρίτσας, τσιπούρα, επιλέγουμε τον χυλό και τη σάλτσα που μας αρέσει και ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌσοι λατρεύουν τα θαλασσινά θα συμφωνήσουν ότι είναι ένα πιάτο πεντανόστιμο, με υπέροχη εμφάνιση και αξέχαστη γεύση. Οι ολόκληροι αστακοί βέβαια κάνουν το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό χταπόδι 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1/2 πακέτο συμπυκνωμένο τοματοχυμό 3-4 φύλλα δάφνης 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: e-sofia.grΣυνταγές για τηγανητά καλαμαράκια κυκλοφορούν πολλές στη μπλογκογειτονια και όχι μόνο. Γιατί να παρουσιάσω ακόμη μία?Λοιπόν... ....πάντα είχα ένα θέμα πώς να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΚαλαμάρι Σκόρδο (εννοείται) Αρακάς Καλαμπόκι Τσίλι (πάντα, παντού) Καλαμάρι.. από την λαϊκή η κατεψυγμένο στα Σ.Μάρκετ, σχετικά ακριβό θα το πάρεις οπουδήποτε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤραγανά «δαχτυλάκια» γαύρου που θα λατρέψουν τα παιδιά. Συνταγή : Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 2 μπαγκέτες Μύδια 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι, φινόκιο και ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης Μαύρο πιπέρι σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami