Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Τη σαρακοστή που μαγείρεψα τα καλαμαράκια αυτοσχεδίασα αυτή τη συνταγή και βγήκε καταπληκτική. Η σάλτσα είχε ένα φοβερό άρωμα και μια ελαφρά γλυκιά γεύση. Τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά για 10 πάστες 1 λίτρο γάλα 60 γρ άνθος αραβοσίτου σοκολάτα 60 γρ αλεύρι 1 βανίλια 9 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ βούτυρο 50 γρ σοκολάτα Ινδοκάρυδο για το[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ για 4 άτομα Υλικά 8 φιλέτα γλώσσας., καθαρισμένα 100 ml λευκό κρασί 250 ml ζωμός λαχανικών 250 γρ. ρώγες λευκών[...]
Πηγή: greekouzina.grΑυτή είναι μια σαλάτα που … καθημερινή δεν θα την χαρακτήριζα με τίποτα! Όμως γιορτές έρχονται και στο γιορτινό μας τραπέζι θα υπάρχει σίγουρα μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr Η φωτογραφία από εδώ Όλοι γνωρίζουν ότι η πατάτα είναι τροφή που εισήλθε στον διατροφικό χάρτη της Ευρώπης σχετικά πρόσφατα.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλοκαιρινό χταπόδι τηγανητό και κρασάτο (Φωτ.: bostanistas.gr) Χταπόδι, κρασί, λεμόνι, σκόρδο – η εγγύηση για μια σάλτσα που θα... σηκώσει πολύ ψωμί[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαλοκαίρι, Αύγουστος, θάλασσα, βεράντα, παρέα, ούζο, γαυράκια και άλλα… Συνειρμοί εποχής (ασχέτως αν το φετινό καλοκαίρι όλοι στην άκρη του μυαλού μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ 23η Ιανουαρίου του 2012 ήταν η αυγή του έτους 4710 – κατά το Κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο – του έτους του αρσενικού (Yang) Μαύρου Δράκου του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.gr18/9/14 Τόνος με γλυκόξινα βλίτα το πιάτο μας. Γενικά τα χόρτα με το ψάρι είναι αγαπημένος συνδυασμός για πολλούς ανθρώπους. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι λίγο[...]
Πηγή: zannetcooks.com01/09/13 Καλό μήνα φίλοι μου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο Σεπτέμβρης και γενικά το φθινόπωρο, όσο το δυνατόν πιο ευτυχές και με υγεία, άφθονη,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr