ροδακινοπιτα ακης | ευκολο κεικ με δαμασκηνα | πως να μαγειρεψω μελιτζανες | καβουροσαλατα αργυρως | λουλουδια απο κολοκυθακια γεμιστα | συνταγες με ρασπερι | ασιατικα σπρινγκ ρολς με λαχανικα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις βατομουρα σεσκουλα σταφυλι

Βρέθηκαν 28 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπακαλιάρος με κρούστα pesto αντζούγιας -[...]

23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

pin-up hawaiian shrimps: γαρίδες με οικόσημο -[...]

‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου απίθανο[...]

Πηγή: pandespani.com
Λευκό μπριαμ και ψάρια με λαδολέμονο κάππαρης -[...]

12/1/16 . Ένα τύπου αλα πολίτα με έντονη μυρωδιά άνηθου και μέντας συνοδεία από ψάρι της επιλογής μας, ψημένο στο φούρνο, στο γκριλ, στα κάρβουνα με ένα[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ

Υλικά (4) : 700 γρ. φιλέτο σολομού 1 φλιτζάνι μικρά ξερά κρεμμυδάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές της σούπας μεγάλα κρεμμύδια[...]

Πηγή: yumyum.gr
Μενταγιόν αστακού με ροζέτες σε κόκκινο και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο[...]

Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βαγγέλnς Γαλέvος: Σολομός tataki με ikura,[...]

Καθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σολωμός φιλέτο τυλιγμένο σε αμπελόφύλλα

Εκλεκτό φιλέτο σολομού τυλιγμένο σε αρωματισμένα αμπελόφυλλα ψημένα μέχρι να ροδίσουν και να ενώσουν τις μυρωδιές τους μαζί με ανάμεικτα αρωματικά βότανα,[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πουγκάκι ψαριού με λαχανικά και μυρωδικά

Για σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
pin-up hawaiian shrimps: γαρίδες με οικόσημο

‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου[...]

Πηγή: pandespani.com
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΩΜΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ[...]

1 κιλό αστακό λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 100 ml ούζο 3 κρόκους αυγού 3 λεμόνια 2 φύλλα ζελατίνας 6 μικρά κολοκυθάκια 12 πράσινα σπαράγγια[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Ψάρι φέτα  με σάλτσα μάνγκο

4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Ψάρι του Αγίου Πέτρου

1 ψάρι(Saint Peter fish) καθαρισμένο και κομμένο σε φιλέτα Δεντρολίβανο Θυμάρι Ρίγανη Ξερή μέντα 4 ντομάτες κομμένες στα 2 3 πιπεριές (2 πράσινες, μια κόκκινη)[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Μενταγιόν μπακαλιάρου στο φούρνο με πατάτες &[...]

800 γρ “καθαρά” κομμάτια μπακαλιάρου (μενταγιόν, κατεψυγμένο ή φρέσκο, σε φιλέτο) 800 γρ πατάτες καμιά δεκαριά κλαδάκια μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 3-4[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Αστακός με κόκκινο κάρι, ρύζι jasmine και[...]

Υλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ανοιξιάτικη γαριδοσαλάτα cocktail

Υλικά (για 3 άτομα): 1/2 κιλό γαρίδες κατεψυγμένες0γρ. κουβερτούρα 2 καρδιές μαρουλιού 1/2 ματσάκι ρόκα 3 κορφές βασιλικού 4 κλαράκια δυόσμου 5 κορφές[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Ο πιο Νόστιμος & Απλός Ψητός Σολομός με[...]

Ο σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy